Musikstudio

Var Musikstudio, plan 5
Målgrupp För uthyrning, kontakta ansvarig tekniker Göran Stegborn.

Välkomna till vår sprillans nya musikstudio! Vi kommer öppna upp för uthyrning under hösten, vi som så många andra är drabbade av de globala leveransförseningarna och har viss teknik vi väntar på.

Studion är traditionellt tvådelad med kontroll- och inspelningsrum. Studion är välisolerad så det går utmärkt att repa i ena delen samtidigt som det mixas i andra delen. Studion är professionellt utrustad och vi har en välmeriterad inspelningstekniker som kan svara på alla frågor om teknik och de specifika krav som kan finnas. Vi tänker oss en bredd av verksamheter, allt från röstinspelning, podd till musikinspelning och mixning. Tveka inte att fråga om du undrar över något.

Studion är tillgänglighetsanpassad och har transporthiss hela vägen upp till plan 5 där studion är placerad. Med ett fint dagsljus och en effektiv klimatanläggning är kanske studion Dieselverkstadens skönaste lokal att vara i!

Att lokalen sedan ligger i hjärtat av Sickla köpkvarter med tillgång till restauranger, butiker och kulturverksamhet gör inte saken sämre.

Kontaktperson: Göran Stegborn, inspelningstekniker Kulturhuset Dieselverkstaden
Telefon: 070-431 82 19
Prislista: Taxor och avgifter i kulturnämndens lokaler för kulturverksamhet

Foto (om inte annat anges): Annica Roos

Foto: Maria Luhr

Foto: Maria Luhr

Foto: Annica Roos

 

Foto: Annica Roos

Foto (om annat inte anges): Annica Roos

« tillbaka
Musikstudio