Lilla scen

Lilla scen är ett flexibelt scenrum utan fast scen och med mobil sittläktare. Rummet kan därför möbleras helt efter önskemål eller användas helt omöblerad som utställnings- eller klubblokal. Vid evenemang utan sittläktare tillkommer extra kostnad för nedmontering.

Antal sittande
Biosittning: 70
Bordssittning: 50-60
Max antal utan sittplatser: 100

Lilla Scen kan utrustas på liknande sätt som Stora Scen. Vid mer tidskrävande teknikinstallation tillkommer en extrakostnad.

Lilla scenens mått: 7 meters bredd x 5 meters djup.

Priser

Klicka här för villkor för uthyrning: Regler och villkor vid bokning och upplåtelse av kulturlokaler (beslut kulturnämnd 2019-02-19)

« tillbaka
Lilla scen

Vill du veta mer om Lilla scens möjligheter?

 

Lena Larsdotter, producent
lena.larsdotter[at]nacka.se

Hyr lokalen?

Är ni intresserade av att arrangera egen verksamhet i våra fina lokaler? Flera av våra lokaler går att hyra för olika typer av verksamhet. Eftersom tillgången på spännande verksamheter i huset är god går det även att skräddarsy lösningar där festivaler, mässor, konferenser eller kickoffer blandas med klättring, mat & dryck, musik, bio eller skapande verksamhet.

Är ni intresserade av att hyra – maila till lena.larsdotter@nacka.se så berättar vi mer om husets spännande möjligheter och våra priser.