Dramasalen

Dramasalen med sitt reglade trägolv och sina öppningsbara fönster i taket med möjlighet till mörkläggning passar utmärkt till kursverksamhet,konferenser, event och mässor m.m.

Antal sittande: Biosittning: 50. Skolsittning: 30. U-bordsmöblering: ca 24 Rullstolar: 10

Dramasalen är utrustad med: Rullstolsanpassad entré, enkel ljus och ljudanläggning, spegelvägg, skärmar, vikvägg för delning rummet, 25 stolar, piano, internet. Extrautrustning kan hyras in vid behov.

Bredd: 10 meter Djup: 8 meter.

Priser

Klicka här för villkor för uthyrning: Regler och villkor vid bokning och upplåtelse av kulturlokaler (beslut kulturnämnd 2019-02-19)

« tillbaka
Dramasalen

Vill du veta mer om Dramasalens möjligheter eller vill hyra lokalen?

 

Lena Larsdotter, producent
lena.larsdotter[at]nacka.se
 

Hyr lokalen för kurs eller konferens

Är ni intresserade av att arrangera egen verksamhet i våra fina lokaler? Flera av våra lokaler går att hyra för olika typer av verksamhet. Eftersom tillgången på spännande verksamheter i huset är god går det även att skräddarsy lösningar där festivaler, mässor, konferenser eller kickoffer blandas med klättring, mat & dryck, musik, bio eller skapande verksamhet.

Är ni intresserade av att hyra – maila till lena.larsdotter@nacka.se så berättar vi mer om husets spännande möjligheter och våra priser.