Cirkusannexet

Var Experimentgatan 7, Kunskapsgallerian

Här har vi en fantastisk lokal med många möjligheter.
Takhöjden är 4,5 meter och lokalen används bland annat som cirkussal med trapetser kvar i taket. Det är alltså en utmärkt lokal för verksamhet som kräver rejäl takhöjd. Eller ha din dragning/möte under trapetser och lianer med den häftiga atmosfären som genomsyrar Cirkusannexet.

Golvet är ett dansgolv (inte stumt) och de flesta ben klarar därför av att dansa i timmar utan att stumna och värka.

Cirkusannexet ligger i markplan och den ena kortväggen har glaspartier från golv till tak vilket ger ett fantastiskt ljus i hela lokalen. Glaset är frostat nertill vilket gör att det inte är någon insyn utan endast ljusinsläpp. Vi tänker oss till exempel morgonyoga där du kan se dagen gry samtidigt som du startar din dag i harmoni med kropp och själ.

Rummet har också möjlighet för en så kallad Black Box om man önskar mörker eller ljussättning som inte ska störas av naturligt ljus utifrån.

För att ta sig in till lokalen finns inga trappor eller höga trösklar vilket möjliggör verksamhet där funktionsvariationer kan välkomnas utan att större anpassningar behövs.

Toaletter finns i lokalen på markplan, det finns även ett trinettkök som möjliggör lättare fikamöjlighet. Trinettköket nås endast via en trappa och finns på en smal balkong längs ena väggen.

Kontaktperson: Jenny Frisell 070-431 90 76

Cirkusannexets mått
Hela salen
Bredd 7,3 m
Höjd 4,5 m
Djup 26,5 m

Dansgolvet
Bredd 7,3 m
Höjd 4,5 m
Djup 16,8 m

Foto: Annica Roos

« tillbaka
Cirkusannexet

Teknisk utrustning

Lokalen har ljud-och ljusutrustning – mer detaljer kommer.

Om Sickla köpkvarter

Sickla köpkvarter är ett område där gammalt fått möta nytt, där man tagit vara på de gamla fabriksbyggnaderna, renoverat dem och samtidigt bygger nya bostäder. Nobelberget är granne med Sickla och knyter ihop Hammarby Sjöstad med köpkvarteret genom nya Sicklastråket.

I Sickla köpkvarter finns det gott om parkeringsplatser och det är enkelt att ta sig hit med buss eller tvärbana