Sommarlovsextra: Teaterkurs 8-11 år med Erica Löfgren

Var Arenan, plan 3
Målgrupp 8-11 år

Under denna kurs ges tillfället att få vara i teaterns lekfulla värld – kom och upplev sprudlande fantasi & glädjen att få spela för en publik! Temat för kursen är ”Från Ax till Limpa”.

Hur skapar man en oskriven pjäs tillsammans? Vad ska man tänka på när man spelar för en publik och hur genomför vi våran egna pjäs på ett lättsamt och lustfyllt sätt? Under tre härliga dagar kommer deltagaren få inblick och inspiration till att tillsammans göra vår egna berättelse och pjäs. För att få till en helhet, så använder vi oss av kostym, rekvisita och lättare smink. Dagarna fylls också med teaterlekar, övningar och improvisationer – allt för att bygga samspel och gruppkänsla.

Under tredje och sista dagen redovisar vi vår pjäs för familj och vänner – likt ett kreativ idéförslag på hur du kan skapa från en blank sida.
Hjärtligt Välkommen att få använda din fantasi, idérikedom och teaterlust i tre roliga dagar!

Ålder: 8-11 år. Inga förkunskaper krävs.
Deltagaravgift: 1250 kr för tre dagar (200 kronors rabatt till och med 11maj). Anmälan är bindande, men ej personlig. Välkomstbrev mejlas ut en vecka innan.
Antal platser: Minst 6 och max 12 deltagare. Sista anmälningsdag 24 juni
Pedagog: Erica Löfgren / Hello Creative. I samarbete med ABF.
Övrigt: Kom i bekväma kläder som du kan röra dig. Till redovisningsdagen så är det bra med kläder i basfärger utan större tryck till exempel svart, blått, grönt, grått.
Varje dag tar vi paus för 30 minuters lunch/mellis. Medtag matsäck.

Hjärtligt välkommen för vidare info och frågor:
www.hellocreative.se eller contact@hellocreative.se


Boka här! « tillbaka
Sommarlovsextra: Teaterkurs 8-11 år med Erica Löfgren

Be Creative! Be Unique! Be You!

Erica Löfgren: är en frilansande skådespelerska, teaterpedagog, regissör och inspiratör med flera års erfarenhet i branschen. Med sitt företag Hello Creative fokuserar hon på att ge unga och vuxna en möjlighet att utveckla sin fantasi, improvisera, växa i sin identitet, samarbeta, lyssna och bli sedda. För fritid, skola, organisationer, institutioner och företag. Erica ingår även i samarbeten, där olikheter och konstformer får möta varandra och inspirera. Med humor, värme och glädje vill hon att alla ska få ta del av sitt kreativa rum och personliga utveckling, utefter sina egna förutsättningar och intresse.

Mer info!

Måndag 25 juni 11:30-15:30, Arenan, vån.3 i Dieselverkstaden
Tisdag 26 juni 11:30-15:30, Arenan, vån.3 i Dieselverkstaden
Onsdag 27 juni 13:30-17:30, Arenan, vån.3 i Dieselverkstaden 

Redovisning och Insläpp: Onsdag 27 juni 16:30, Arenan, vån.3 i Dieselverkstaden.

Gratis inträde men insamling till ett bidragande ändamål/organisation som gruppen bestämmer.