Verkstaden – på lördagar, våren 2018

Var Nacka konsthall
Målgrupp Alla funktionsvariationer är välkomna
Längd: 3 timmar

Verkstaden i Nacka konsthall  är en öppen verksamhet som funnits sen 2016 där Kulturhuset Dieselverkstaden erbjuder möjlighet att skapa utifrån aktuell utställning tillsammans med professionell handledning.
Efter en lyckad höst fortsätter till vår stora glädje Drömlokalens konstnärer vägleda och inspirera  i Verkstaden.
Drömlokalen är kända för sin verksamhet i KKV-huset i Nacka, där de driver en fullt utrustad projektateljé för alla, med eller utan funktionsvariationer.

Du behöver inte boka i förväg men du måste ha biljett, biljett köper man via länken nedan, på ticketmaster.se eller i  Dieselverkstadens infodisk. Vi stänger Verkstaden klockan 16:00 så vill man hinna skapa något rekommenderar vi att man kommer i god tid innan det, verksamheten startar klockan 13:00.
Alla är välkomna!

”– Vi hoppas att det kommer nyfikna människor som längtar efter att vara med och skapa kring Drömlokalens lördags-tema. Vem som helst kan vara med, men man måste vara beredd på att prova och jobba själv. Om man har särskilda behov behöver en assistent eller annan medföljare vara med och arbeta och hjälpa till,” säger Christine Floderer från Drömlokalen.

”– Varje lördag kommer det finnas två konstnärer från Drömlokalen i Verkstaden. Exakt vem det blir och vad som kommer att hända får man reda på när man kommer dit helt enkelt. Ibland kommer vi skapa något i mindre delar som tillsammans blir något större och då kanske man inte kommer att kunna ta med sitt bidrag hem. Andra gånger kommer det gå att ta med sin skapelse:”

Varmt välkomna!

Plats: Nacka konsthall i Dieselverkstaden
Arrangör: Kulturhuset Dieselverkstaden
Biljetter: Ingen förbokning men du måste ha biljett.
Kostnad: 70 kr/barn, 70 kr/vuxen. Yngre barn kan behöva en vuxen med sig.

Kulturhuset Dieselverkstaden
Marcusplatsen 17, Nacka (Sickla)
Telefon: 08-718 82 90  Mail: info.dieselverkstaden@nacka.se

Välkomna!

Boka här!
« tillbaka
Verkstaden – på lördagar, våren 2018