Ung Nacka 2k16

Var Dieselverkstaden
Målgrupp Unga i Nacka

Årets händelse för dig som är Ung i Nacka 2016.

Nu på lördag kör vi Nackas BÄSTA ungdomsfestival i Dieselverkstaden Ung Nacka 2K16 en festival av unga för unga 13-18 år.
PINGIS & FIFA turnering med priser, vinn en hooverboard, Afrikansk Trum & dansshower , Dancebattels + massor av grymma artister Ken Ring, Alex Ceesay, Blizzy, Mo Blacka, Ayesha Quiraishi, Rapp Lovisa från FOLKAN + flera.

I Dieselverkstaden den 8:e oktober sker uppföljaren till UngNacka 2015. Darra Musik & Dans arrangerar tillsammans med samtliga Nackas ungdomsgårdar UngNacka 2K16 där du som ungdom kan släppa loss och hitta på helgrymma grejer hela kvällen! Alla 13-18 år är välkomna och det hela är gratis!

Festivalen har tagits fram och formats av en projektgrupp bestående av ungdomar bosatta i Nacka. På programmet har vi pingisturneringar, DJ’s, dansshower, delta i dance-battles och konsert med Ken Ring bland andra grymma artister! Under kvällen kommer det gå att välja på att ta det lugnt och hänga i lounge-delen eller dansa på dansgolvet på scen-delen. Det kommer självklart att finnas mat att köpa på plats.

Redan den första oktober arrangeras en fotbollsturnering i Fisksätra sporthall. Laganmälan sker via Facebook-eventet ”Fotbollscup 1 OKT: Darra Futsal Ungdom inför UngNacka2K16”. Vinnarna kommer att få feta priser och förmåner på festivalen!
Följ @UngNacka på Instagram för fler uppdateringar.

På UngNacka 2K16 råder nolltolerans mot alkohol och droger. Vi hoppas att ni kan minnas festivalen med de ord som vi satt som ledord; Festival – Mångfald – Awesome.
Dörrarna öppnas 18:00 då vi bjuder på välkomstdrinkar. Vi lovar en grym upplevelse!

 

 

« tillbaka
Ung Nacka 2k16