Konsert till förmån för Clowner utan gränser!

Var Lilla scen

Vi är glada och stolta att kunna presentera Stina Agnas och hennes band som kommer till Lilla scen den 1 november! Hela behållningen av konserten kommer bandet att skänka till Clowner utan gränser som ligger oss varmt om hjärtat. Läs mer om dem här till höger.

100 kronor kostar biljetten och allt går oavkortat till Clowner utan gränser. Du köper biljetten i infodisken i Dieselverkstaden.
Stina Agnas band för barn uppträder här med tolkningar av bl.a. Hasse Alfredssons klassiska album “Blommig falukorv och andra visor för barn” från 1965.
Konserten sker i samarbete med Nacka kulturcentrum.

Jazzgruppen Stina Agnas Band för barn bjuder på en charmig och energifull föreställning med musikaliska historier, improvisation och överraskningar om vardagliga händelser i livet. Här finns det plats att tillsammans med barnen fundera kring hur det är att få ett syskon, om man ska börja byta saker med varandra istället för att köpa nya och om hur det är när man är ledsen och gråter och vad gör man om man hittar en död kråka? Barnen får vara med och dansa, klappa och röra på sig.

Gruppen gjorde succé på Barnmusikfestivalen på Dieselverkstaden oktober 2013.

Stina Agnas Band för barn är ett band med rötterna i jazzmusiken,
Medverkande:
Stina Agnas – sång och trombon
Niklas Fernqvist – bas
Malene Bay Landin – rhodes och melodica
Konrad Agnas – trummor

 

« tillbaka
Konsert till förmån för Clowner utan gränser!

Om bandet

Stina Agnas studerar på Kungliga musikhögskolan i sthlm, sångerska, barnrytmikpedagog på bl.a. Nacka kulturcentrum

Niklas Fernqvist, basist som spelar med bl.a. Edda Magnasson, Isabella Lundgren och har även hörts med b.l.a Lina Nyberg, Joakim Milder m.m. Utbildad på Kungliga musikhögskolan musikerprogram i Stockholm.

Malene Bay Landin, pianist och kompositör. Undervisar på Bollnäs folkhögskola i piano och komposition. Har skrivit musik till Ane Brun, Lina Nyberg, Norbotten Big Band, Radio Symfonikerna, Rasmus Seebach och Teitur för att nämna några. Utbildad på Kungliga Musikhögskolan komposition i Stockholm. Har turnerat mycket och gjort skolkonserter med de Danska rapparna Per V och Ole D.

Konrad Agnas, trummis, Faschings vänner stipendiat 2013, spelar bl.a. med Agnas Bros, Per ”Texas”Johansson och Rikard Wolff. Utbildad på Kungliga musikhögskolan musikerprogram i Stockholm.

Om Clowner utan gränser

Under de senaste 20 åren har Clowner utan Gränser mött och skrattat med mer än en miljon barn.

Clowner utan Gränser påminner barn i flyktingläger, ungdomsfängelser och andra utsatta miljöer om att de är vanliga människor och att det finns andra utanför som ser dem. Att möta barn i lust, lek och glädje är vårt uppdrag. När det fungerar som bäst skapas hopp, mänsklighet och livsvilja.
Clowner utan Gränser grundades 1996 och är en obunden ideell organisation som bedriver verksamhet för barn runt om i världen. Vi utgår från FNs konvention om barn rättigheter. Allt arbete vi gör gör vi i vår övertygelse om att det skapar en bättre värld.