Magic: The Gathering – Theros prerelease

Theros prerelease weekend på Dieselverkstaden 21-22 september

Är du en Planeswalker? Upptäck den nya världen Theros och inled din hjälteresa. Tävla mot Stockholms bästa spelare och trevligaste spelare på prereleaseturnering i Dieselverkstaden!

Dragon´s Lair föreningen kommer att erbjuda 400 platser på Stockholms stora prereleaseturnering i Dieselverkstaden, så det finns möjlighet att slå rekordet från januari då Stockholms Gatecrash-prerelease med 319 spelare var störst i världen.
Om du spelat prerelase tidigare vet du vad som väntar: Spel och massor av glädje i Stockholms fantastiska Magic-gemenskap. Om det är första gången så kommer du bli väl omhändertagen så missa inte chansen att vara med. Du kommer få 6 boosters, 90 kort att välja från till en 40-kortslek (vi kommer ha basic lands att låna ut men ta gärna med egna så går det snabbare att bygga din lek), sen spelar vi swiss och delar ut massor av boosters i priser.

Om du aldrig spelat Magic: The Gathering tidigare så finns det tid att lära dig. Åk till Dragon’s Lair på Kungsholmstorg 8 någon torsdagkväll när det är Gateway med gratis demon för nya spelare.

Det hålls två prerelease-turneringar på Dieselverkstaden: En vanlig på lördag 09:30 och en lagturnering samma tid på söndagen. Boka dina platser på www.dragonslair.se och förbetala i butiken på Dragon’s Lair eller via Bankgiro. Det går också att anmäla sig och betala på plats mellan 09:00 och 09:30.

Vid sidan av prerelease-turneringarna finns också möjlighet för nya spelare att lära sig Magic: The Gathering, en brädspelsbar, demon av andra samlarkortspel som till exempel Yu-Gi-Oh!, Pokémon och World of Warcraft. På söndagen hålls också en Magic-turnering i formatet Legacy, för mer erfarna spelare.

Dragon´s Lair föreningen har också lagt upp ett evenemang på Facebook så du kan bjuda in dina vänner där att vara med: https://www.facebook.com/events/233424923468770/

Frågor om evenemanget kan skickas till foreningen@dragonslair.se.

Mer information på www.dragonslair.se

boka plats
« tillbaka