Familjelördag: Hallå 42 av Carl Olof Berg

Var Lilla Scen
Målgrupp Barn från 4-6 år
Längd: 40 minuter

Dansäventyr med siffror!

Vad vet man om livet när man är fem år? Vad vet man om livet när man är 42 år? En del vet att 42 minus fem är 37. Andra vet att 37 och fem tillsammans blir 42. Någon vet hur det går till att knyta skorna… Ska vi räkna till 42 och se vad som händer då? Bland siffror, leker, letar och undersöker Andrea och Lisen efter ordning, kaos och favoritsiffror.

Medverkande:

Koreografi: Carl Olof Berg Dans: Andrea Svensson och Lisen Rosell Kostym/scenbild/ljus: Carl Olof Berg Produktion: Scenit Produktion Foto: Martin Brunn

Biljetter 100 kr (inkl serviceavg) Bokas via knappen nedan

 

 

boka plats
« tillbaka

Carl-Olof Berg

Carl Olof Berg har regisserat Tre små grisar på Värmlandsoperan och gjort koreografin till Mio min Mio och Ronja Rövardotter på Stockholms Stadsteater. Han har också koreograferat för Dansens Hus och Melodifestivalen.Carl Olof Berg, född i Karlstad 1975, är en svensk koreograf och artist som började spela cello och piano vid tidig ålder, men fokuserade på att dansa jazz, street och modern stil i tonåren. Sedan sin examen från koreografi institutionen vid Högskolan OCH Dans i Stockholm 1998 har han utforskat skapa koreografi för personer med olika utför praxis, unga och gamla, för ett varierat utbud av scenen sammanhang som en del av framväxande demokratiska perspektiv i sitt arbete. Under åren har han kombinerat arbete, utföra och turnera med egna dansverk samt leda och samarbeta med andra regissörer.

www.carlolofberg.com

Nacka kulturcentrum

Oavsett om du är barn, tonåring, vuxen eller om du är lärare eller förskollärare, ansvarig för personalens kompetensutveckling eller bara ute efter att göra något kul en helg så kommer du förmodligen hitta en kulturaktivitet som passar dig på Nacka kulturcentrum.

Nacka kulturcentrum fyller Dieselverkstadens fina lokaler med bra kulturaktiviteter, både som vi själva arrangerar och som andra står för. Vi har scener, verkstäder, producenter, tekniker och pedagoger.

Kulturkurser

Nacka kulturcentrum har ett omfattande utbud av kulturkurser för barn, unga och vuxna i Dieselverkstaden i Sickla. Barn från fem år och ända upp i vuxen ålder kan gå på kurs.