Familjelördag: Under ett rabarberblad – Länsmusiken med Anja Bigrell

Var Lilla scen
Målgrupp Från 2 år och uppåt (även många 1-åringar gillar det här!)
Längd: 35 min

En medryckande och innerlig konsert som bjuder in både till eftertanke såväl som skratt, av och med Anja Bigrell och Marcus Holmberg. Föreställningen är baserad på tonsättningar av Lena Sjöbergs vackra poesibok för barn. Barnen är till stor del delaktiga i föreställningen genom sång, dans och ljudhärmande. Musiken blir ett verktyg för barnen att få tillgång till poesin.

Rekommendation: En rolig, charmig, eftertänksam musikföreställning utan att någonsin vara inställsam mot barnen. Med en stor portion musikalitet och sväng i full fart sjungs det med Anja och Marcus. Många småkryp och små detaljer får rim.
Katarina Weidhagen, Kulturhuset Dieselverkstaden

Tid: 35 minuter
Pris: 100 kronor per biljett, klicka här för att boka
Från 2 år men passar absolut lite äldre barn också! (Fungerar för många 1-åringar också!) Det är svårt att sätta åldersgränser, detta är en rekommendation. Kolla gärna trailern för att få en uppfattning om föreställningen.

Foto: Maja Embrink

Boka här! « tillbaka
Familjelördag: Under ett rabarberblad – Länsmusiken med Anja Bigrell

Om Anja Bigrell

Anja Bigrell har arbetat som musiker och kompositör i tjugo år och med barnmusik i tio år. Hon har gett ut fem album (pop, folk, jazz) och samarbetat med en stor mängd artister. Hon har bl a spelat med Bröderna Lindgren sedan 2011. Marcus Holmberg är musiker sedan 30 år, teaterkompositör och spelat i ett flertal barnföreställningar.

Medverkande: Anja Bigrell – sång, gitarr, klaviatur och Marcus Holmberg – sång, gitarr, bas, klaviatur.

Om Familjelördag

Familjelördag är scenkonst för barn, allt från cirkus, musik till dans och teater som är inspirerande oavsett ålder. Kulturhuset Dieselverkstaden gör ett noga och varierat urval av föreställningar som passar en bred publik.

Det är svårt att sätta åldersgränser, vi ger en rekommendation, titta gärna på trailern på dieselverkstaden.se innan bokning så får du en uppfattning om föreställningen.
Biljetter bokar du på dieselverkstaden.se eller köper direkt i Dieselverkstadens infodisk.
Familjelördagarna är ofta fullbokade så köp gärna din biljett i god tid!

Varmt välkomna!