Familjelördag: Atchoo

Var Lilla Scen
Målgrupp Från 3 år
Längd: 45 min

ATCHOO med Orkester Pop

Orkester pop är Mija Folkesson och David Shutrick som spelar sina hits från Bolibompas Räkna- Stava och Mäta med skägg samt från höstens tv-serie “Värsta bråket”.

Det handlar om konflikter och om att tävla och jämföra sig. Här finns också sånger som på ett lekfullt sätt behandlar ämnet fysik: Och tänk om hönor blev kor vid minusgrader precis som vatten kan förvandlas till is. Föreställningen tar också upp enkla och livsviktiga ämnen som att känna sig utanför, att jämföra sig och inte tycka att man duger eller passar in. Räkna med en tankvärd och rolig föreställning där barnen inbjuds att delta i form av rörelse, samtal, bus och framförallt mycket sång.

En svängig och dynamisk föreställning som passar barn i alla åldrar.

Atchooo bygger bla på musiken till Bolibompas succè “Stava med skägg” och vann Grammis för bästa svenska barnskiva 2011, musik Mija Folkesson, text David Shutrick.

Barnteaterföreställningen ingår i Nacka kulturcentrums serie Familjelördag.

Biljettpris 100 kr

 

Boka här « tillbaka
Familjelördag: Atchoo

Nacka kulturcentrum

Kort om Nacka kulturcentrum

Nacka kulturcentrum är arrangör av Dieselverkstadens Familjelördagar. Under hösten och våren arrangeras barnteater och annan scenkonst under de flesta lördagarna kl 13 och 15.

Inom familjelördagsparaplyet ryms även en öppen skapande verksamhet. Det kan vara keramik, bild och form, rytmik eller något annat skapande verksamhet i en öppen verkstad mellan kl 13-15. Den öppna verkstaden är oftast kopplad till den aktuella utställningen i Nacka konsthall.

Orkester Pop

Orkester Pop består av David Shutrick och Mija Folkesson. David är artisten bakom 90-talshitsen "Container", "Sambos på besök" och "Finland". Han är även medlem i det hyllade popbandet "Selfish".

Mija har sjungit och arrangerat körer bakom de flesta av våra svenska artister och har gett ut 5 skivor bland annat "Mija och Greta" och "Buddaboys".

Med skivan "Stava med skägg" och vann Orkester Pop en Grammis för bästa svenska barnskiva 2011, musik Mija Folkesson, text David Shutrick.

www.orkesterpop.se