Familjelördag: Öar – Ingrid Olterman

Var Stora scen
Målgrupp Från 3 år och uppåt
Längd: 40 minuter

– känna, lyssna och se händelser i skulptur, dans och musik.

Öar skulle kunna beskrivas som ett sinnligt installationslaboratorium. Med rumsliga och scenografiskt uppbyggda öar, vilka är i dialog med varandra dit publiken bjuds in. I mötet mellan rum, åskådare och medverkande ges det tid och plats att upptäcka, reflektera, se, lyssna, känna och röra sig i samklang med musiker, och dansare. En sinnesstimulerande upplevelse guidad genom öar av scenografi.
Efter föreställningen ges tid för publiken att stanna kvar och utforska rummet. (40 minuter föreställning + 10 minuters utforskande)

I samarbete Länsmusiken och Dans i Stockholms stad.

Från 3 år men passar absolut lite äldre barn också! Det är svårt att sätta åldersgränser, detta är en rekommendation. Kolla gärna trailern innan ni bokar biljett!

Koreografi: Ingrid Olterman
Dans: Lova Eriksson, Måns Erlandson
Musik, komposition: Sten Sandell
Slagverk: Jon Fält
Ljusteknik, piano: Christian Farcher
Scenografi: Camilla Ed
Ljus: Lars Liljegren
Foto: Martin Skoog

i samarbete Länsmusiken och Dans i Stockholms stad.

ingridolterman.se

Boka här! « tillbaka
Familjelördag: Öar – Ingrid Olterman

Om Ingrid Olterman

Ingrid Olterman har varit verksam som professionell dansare och koreograf i 30 år. Utbildad på Balettakademin i Stockholm, med kompletterade studier i Lyon och i Amsterdam samt på DOCH. Ingrid var verksam verksam som dansare, koreograf och scenograf i gruppen TIGER 1986-97.

Ingrid gör föreställningar för olika scenrum, plats specifika och video. Hon samarbetar gärna med andra konstnärer och använder nyskriven musik vilken ofta framförs live. 

Scenkonst för hela familjen

Familjelördag är scenkonst för barn allt från cirkus, musik till dans och teater som är inspirerande oavsett ålder.
Kulturhuset Dieselverkstaden gör ett noga och varierat urval av föreställningar som passar en bred publik på Dieselverkstaden. Titta gärna på trailern på dieselverkstaden.se för att få en uppfattning om föreställningen. Vi försöker ge en åldersrekommendation men barn är så olika, det som passar för ett barn kan vara för svårt ett annat.

Biljetter bokar du på dieselverkstaden.se, ticketmaster.se eller köper direkt i Dieselverkstadens infodisk. Familjelördagarna är ofta fullbokade så köp gärna din biljett i god tid!
Varmt välkomna!