Familjelördag: Den Du Är, varning för annorlunda – Lönneberga-kvartetten

Var lilla scen
Målgrupp 8-13 år
Längd: 40 min

Den Du Är handlar om att vara annorlunda. Eller kanske bara unik. Precis som alla andra. Lönnebergakvartetten – den sjungande stråkkvartetten – är tillbaka med sin nya föreställning Den Du Är.

Alla håller med om att varje människa är unik. Varför är vi då så rädda för att vara olika? Lönnebergakvartetten vrider och vänder på begrepp och undersöker världens mest existentiella ämne: Den Du Är. Med musiken som ledsagare rör vi oss bland frågor och funderingar som är universella och tidlösa, både i oss själva och i musiken och även hos de som skapat den.

I en föreställning som är lika mycket show som teater och konsert upplever vi ord, rörelse, beats, musik och sång från 1600-talet ända fram till vår tid, från Henry Purcell till Beyoncé.

“- Idag fick vi fantastiskt kvalitativt besök av Lönnebergakvartetten. Klassisk musik inbakad i teater, rap, show och med tankar om jämställdhet, att passa in och vara den man vill vara. Hög klass av skolade musiker. Ett stort tack och de rekommenderas varmt!,
Europaskolan Malma.”

“-10 av 10! Lärare på Dansutskolan.”

Medverkande: Nora Roll – viola och sång, Malin-My Wall – violin och sång, Magdalena Mårding  – cello och sång och Hanna Wiklund – violin och sång.
Regi: Håkan Starkenberg.
Scenografi och kostym: Elias Kahn.
Loopar och beats: Masse Salazar.
Trailer: Elias Gammelgård.
Produktion: Länsmusiken i Stockholm.

Från 8 år men passar absolut lite äldre barn också! Det är svårt att sätta åldersgränser, detta är en rekommendation. Kolla gärna trailern innan ni bokar biljett!

 

Boka här! « tillbaka
Familjelördag: Den Du Är, varning för annorlunda – Lönneberga-kvartetten

Lönneberga-kvartettens hemsida

kvartetten.nu

Scenkonst för hela familjen

Familjelördag är scenkonst för barn allt från cirkus, musik till dans och teater som är inspirerande oavsett ålder.
Kulturhuset Dieselverkstaden gör ett noga och varierat urval av föreställningar som passar en bred publik på Dieselverkstaden. Titta gärna på trailern på dieselverkstaden.se för att få en uppfattning om föreställningen. Vi försöker ge en åldersrekommendation men barn är så olika, det som passar för ett barn kan vara för svårt ett annat.

Biljetter bokar du på dieselverkstaden.se, ticketmaster.se eller köper direkt i Dieselverkstadens infodisk. Familjelördagarna är ofta fullbokade så köp gärna din biljett i god tid!
Varmt välkomna!