Dela ditt Nacka – kvinnor

Den 19 oktober kommer en utställning om kvinnor ur Nackas historia att öppna i Nacka konsthall (Journalisten. Arkitekten. Konstnären. Politikern. – och andra spännande kvinnor). Inför den utställningen så kommer temat för Dela ditt Nacka att vara just kvinnor med koppling till Nacka.

Alla är välkomna att publicera bilder på kvinnor med anknytning till Nacka på Nacka lokalhistoriskas facebooksida. Det kan till exempel vara du själv som bor i Nacka, en släkting som föddes i Nacka eller en känd kvinna ur Nackas historia. När du publicerar en bild på facebooksidan så deltar du automatiskt i vår fototävling där vinnaren får ett fint bokpaket med Nackaböcker. Vi kommer parallellt med de bidrag vi får in även att publicera bilder från Nacka lokalhistoriska arkiv med kvinnor från Nacka.

Tävlingsregler
Du deltar i tävlingen genom att publicera en bild på Nacka lokalhistoriskas facebook-sida med en bild tagen i Nacka. Endast de bilder som godkänns publiceras på sidan. Några av bilderna som publiceras kommer med i en utställning på Dieselverkstaden. En bild utses till vinnare av en jury bestående av medarbetare på Dieselverkstaden. Juryns beslut går inte att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 

Länk till Nacka lokalhistoriskas facebooksida:

https://www.facebook.com/nackalokalhistoriska/

« tillbaka
Dela ditt Nacka – kvinnor