Creative Morning med Singapore Math – smart metod som hjälper eleven att bemästra matte!

Var Nav-scen, plan 3
Målgrupp Lärare, skolledning och andra intresserade som tycker det är viktigt att förbättra matematikkunskaperna i Sverige

Kom och upptäck Singapore Math och hur metoden kan bidra till att lyfta elevers matematikkunskaper.

Admera Education bjuder in till ett inspirerande frukostmöte där du får bekanta dig med Singaporematte och prova på verktyg och metoder som gjort Singapore Math så framgångsrikt internationellt.

Singapore Math är en välbeprövad metod för undervisning i matematik med fokus på låg- och mellanstadiet. Problemlösning med hjälp av smarta visuella metoder, kvalitet i undervisningen och ett genomarbetat stöd till läraren är viktiga komponenter. Singaporemetoden prisas av både lärare och elever runt om i världen och leder till ökad förståelse och förbättrade resultat.  Nu introduceras den i Sverige.

– Många har dålig tilltro till sin egen förmåga i matematik. Visst hör man ofta att ”Jag är hopplös på matte” eller ”matte är inte min grej”. Det vill vi ändra på. Vi är övertygade om att alla kan utvecklas i matte och få en känsla av att JAG KAN om de får rätt grundkunskaper och förutsättningar för att lära. 

Admera Education är ett initiativ för ökat lärande i matte som drivs av Pia Agardh och Josefine Rejler. Vi har lång erfarenhet av verksamhetsutveckling inom både skola och näringsliv, mer än 20 års erfarenhet av matematikundervisning inom grundskolan och gedigen kompetens inom fortbildning av lärare.

Vi vänder oss till lärare, skolledning och andra intresserade som tycker det är viktigt att förbättra matematikkunskaperna i Sverige. Missa inte denna chans!

Talare: Josefine Rejler och Pia Agardh

Seminariet är gratis och vi bjuder på frukost! Anmäl dig senast 12:e augusti.

Anmäl dig här « tillbaka
Creative Morning med Singapore Math – smart metod som hjälper eleven att bemästra matte!