Bollkänsla

Var Lilla scen
Målgrupp Från 10 år
Längd: ca 45 min

Hur vinner du matchen? Med dina medspelare eller mot dina motståndare? Är du en värdig förlorare eller usel vinnare? Finns det samba i fotboll? Tango i basket? Vi har bollkänsla, har du?

Alla har ett förhållande till sport, antingen som fritidsysselsättning, ett möjligt yrke eller som något man tvingas utöva på idrotten. En del dribblar förbi motståndarna utan problem, en del får kämpa för att vinna, andra blir bortfintade direkt och blir sittande på avbytarbänken resten av matchen. Men vad är viktigast – att vinna eller att ha kul tillsammans?

BOLLKÄNSLA är en föreställning där vi kombinerar sport med teater, dans och slagverk. En musiker, en dansare och en skådespelare framför slagverksmusik med det som finns tillhands i en gymnastiksal. Kroppen och musiken förmedlar budskapet, vilket gör att alla kan vara med i matchen – även den som inte är svensk mästare i svenska. Bollkänsla handlar om självkännedom och respekt, hur du är som person både på planen och utanför den. Men mest av allt handlar den om att se och bli sedd, och varför det är så kul att springa så fort man bara orkar.

Koreograf/regissör/kostym:Martin Hasselgren

Musik:Fia Forslund

Medverkande:Jens Nilsson, Fia Forslund och Markus B. Almqvist

Klicka här för att se Bollkänsla teaser! 

Produktionen är ett samarbete mellan Teater Västernorrland, 
Norrdans och Musik Västernorrland.

Längd: 45 min
Från 7 år
Pris: Vuxna 120 kr
Barn & ungdom 100 kr

 

Boka din biljett här! « tillbaka
Bollkänsla