YOUNG TELLERS

Var Annexet, Kunskapsgallerian
Målgrupp 12-17 år

Vill du vara med och göra skillnad? Nu får du år som är 12-17 år chansen att fritt uttrycka dig själv genom olika workshops inom dans, musik, låtskrivning och podcasting. Tillsammans med dig vill vi skapa ett community för ungdomar i Nacka där du får prova på olika sätt att uttrycka dig! Visst låter det kul? Du är varmt välkommen till Young Tellers!

Se tid, plats och våra musik-, dans- och låtskrivnings workshops nedan i Sickla Annexet.

Lördagar kl.14:00-16:00. 
10 oktober SONGWRITING
24 oktober  DJ DIIDA
21 november NJOL BADJE (Panteoz) (NYTT DATUM!) 
28 november EYLIE NICOLE (Idol)

Projektet Young Tellers kommer även vara aktivt i Fisksätra och några av Nackas Fritidsgårdar och kulturhus, följ oss på Instagram (Youngtellers och darramusikochdans) för att inte missa andra tillfällen och workshops inom songwriting, Dj, dans och podcasting.

10 OKTOBER SONGWRITING WORKSHOP 
Vad är din dröm?
”Min dröm är att tända en gnista i dig så att du kan förverkliga DIN dröm” Säger den grymma musikartisten Eylie med sina egna ord!
Eylie Nicole har jobbat med musik i UK, USA, samt medverkat i Idol! Utifrån hennes tidigare erfarenheter så vill hon nu inspirera unga att hitta sig själva i sina drömmar!  Du får nu chansen att medverka i songwriting workshops tillsammans med henne i Annexet, Sickla! Workshopen arrangeras av Darra Musik och Dans öppen kulturskola i Fisksätra med stöd av Nacka Kommun och Kulturrådet. instagram @youngtellers @darramusikochdans hemsida: www.darramusikochdans.se

24 OKTOBER DJ DIIDA
DJ Diida är ett välkänt namn inom den Svenska musikscenen, lördag 24 oktober besöker han Sickla Annexet. Lär dig mixa och spela musik DJ Diida lär dig hantera en DJ utrustning och vad man ska tänka på när man sätter ihop sitt sätt och spelar musik för ett dansgolv.

14 NOVEMBER NJOL BADJIE
Njol Badjie, har rötter i Gambia men är född i Sverige och uppvuxen i Stockholms västerort mestadels Vällingby/Hässelby/Husby.Njol Badjie, som 2011 i gruppen Panteoz slog igenom med hitlåten “Dansa paus”, kommer den 14 november till Sickla Annexet.
Han började med att göra musiken på engelska för det är det som egentligen kändes mest naturligt. Afrobeat/afropop är den musikgenren som blev hans första musiksläpp, lördagen 14 november kommer han och berättar om sin resa och kommer ge ideér och lärdom genom en songwriter workshop tillsammans med er. Välkomna!

28 NOVEMBER EYLIE NICOLE
Eylie Nicole har jobbat med musik i UK, USA, samt medverkat i Idol! Utifrån hennes tidigare erfarenheter så vill hon nu inspirera unga att hitta sig själva i sina drömmar!  Du får nu chansen att medverka i songwriting workshops tillsammans med henne i Annexet, Sickla!

Workshops arrangeras av Darra Musik och Dans öppen kulturskola i Fisksätra med stöd av Nacka Kommun och Kulturrådet. instagram @youngtellers @darramusikochdans hemsida: www.darramusikochdans.se
 

« tillbaka
YOUNG TELLERS