SAMSPEL – Ungas initiativ inom scenkonst

Var Stora scen

Eleonora Ramsby Herrera i samarbete med EU-programmet ”Ung och Aktiv” presenterar

 SAMSPEL

Ungas initiativ inom scenkonst

29 augusti, kl 19:00 Dieselverkstaden

Biljetter 120 kr, säljes via Ticnet.
Längst ner i texten finns en knapp som länkar till biljettbokningen.

 I SAMSPEL möts musiker och dansare med syftet att skapa ett unikt uttryck där musik och rörelse berikar varandra. Att skapa samklang i gränslandet mellan olika konstformer och mötas utifrån ett gemensamt intresse att uttrycka sig genom scenkonst. Föreställningen berör temat inre konflikter och reflekterar kring hur vi hanterar livsutmaningar i strävan att bli starkare istället för att brytas ner och ge upp.

Under kvällen framförs två solon av dansaren Nathalie Wahlberg och cirkusartisten Sara Runsten. Detta följt av huvudnumret ”Opposite forces” av ERA dance, ett modernt danskompani från London som framför sitt första verk i Stockholm.

Genom SAMSPEL vill vi uppmuntra unga artisters initiativ till att etablera sig professionellt på den konstnärliga arbetsmarknaden samt korsa gränser och skapa nya samarbeten som bidrar till både en artistisk och personlig utveckling.

Medverkande

Konstnärlig ledare: Eleonora Ramsby Herrera

På scen: Alice Gaspari, Nonica Papageorgiou, Ana Beatriz Meireles, Klaudia Franziska Wittman, Sara Runsten, Nathalie Wahlberg

Musiker: Sara Korpela, Love Meyerson, Agnes Magnusson, Erik Andersson, Karoline Espås, Mats Gustafsson

 

 

 

boka plats
« tillbaka