Releasekonsert: AORA släpper sin debut-EP Puls

Var Lamberts Hörna

Vokalgruppen AORA släpper sin debut-EP Puls 30 november med originalmusik på svenska och firar detta med releasekonsert i Lamberts hörna i Dieselverkstaden samma kväll! Supportar gör vokalgruppen Dais.

I sin debut-EP Puls målar AORA upp en bild av de tankar, känslor och dilemman som livet har att erbjuda. Genom starka sånginsatser och igenkännbara texter tas lyssnaren genom fyra olika teman där den röda tråden är pulsen. Pulsen finns med oss i livets alla ögonblick, i allt från rastlöshet till stillsamhet. Genom Puls finner du både en källa till vila och ro liksom fart och tempo.


Vill du stötta AORAs kommande EP?

Skänk en slant genom deras kickstarter, klicka här


Inträde (betalas via Swish på plats): 125 kr ordinarie, 85 kr studenter
Var: Lamberts hörna, Järnvägsgatan 23, mitt emot Urban Deli i Sickla köpkvarter
Arrangör: AORA

« tillbaka
Releasekonsert: AORA släpper sin debut-EP Puls

Om AORA

Vokalgruppen AORA består av sex starka och unga röster, från sex olika musikaliska bakgrunder, som tillsammans ger dig en varierad upplevelse. Pop, jazz och visa, allt inbäddat i egenskriven musik och i orginalarrangemang skrivna för gruppen.

AORA vann första pris vid Tampere Vocal Music Festival 2021 i Finland och har tidigare erhållit andra pris vid den tyska vokaltävlingen International A Cappella Contest Leipzig 2019.

AORA är uppskattade för sin samstämmiga klang och sina inbjudande arrangemang.

Om Dais

Är en hyllad A Capella grupp från Stockholm som jämförts med The Real Group. Dais kommer få er att häpna med sina starka visuella framträdanden och musikaliska briljans.

Dais repertoar är bred, allt från egen arrangerade jazzlåtar som Misty till poplåtar med Adele. Gruppen har sjungit med bland annat John Lundvik och släppt singel med Sonja Aldén.