Norrdans Black Forest & Carmen Paketpris

Var Stora scen

Black Forest

Norrdans hyllade föreställning BLACK FOREST koreografi av Mari Carrasco och musik Mikael Karlsson. En resa om frihet och om att våga gå sin egen väg. BLACK FOREST undersöker motsatta krafter och vad som händer med energin som samlas när en inte riktigt passar in. Det handlar om frihet och hemlängtan, om att vara tillsammans och att vara ensam, om att springa mot något eller springa ifrån. BLACK FOREST är skogen som en måste ta sig igenom för att komma till sitt mål. Vem väljer att stanna kvar, vem väljer att gå vidare.

Koreografen Mari Carrasco fick sitt genombrott 2012 med den prisbelönta koreografin BARTOLOMEO och hennes senaste publiksuccé GIRLS WILL MAKE YOU BLUSH fick svindlande bra kritik. Samarbetet med Norrdans internationella dansensemble bjuder på dynamisk och närgången dans för publiken som får ta plats direkt intill dansarna på spelytan/scenen.

Se mer: https://norrdans.se/evenemang/black-forest/

https://en.norrdans.se/evenemang/black-forrest/

Carmen

Nästan som originalet, fast bättre.

Norrdans och Jo Strömgren bjuder på en storslagen helafton med plats för både djupa tankar och humoristiska inslag. Hans grundidé utgår från en nordisk referensram – om hur det är att bo och leva norr om huvudstaden. Är det tråkigt, tufft och isolerat eller är det kanske vilt, temperamentsfullt och ganska emotionellt? Kan livet i den kalla norden visa sig vara mer vitalt, än i självaste Andalucien…?

Med Jo Strömgren som koreograf, kan man vänta sig en tämligen speciell uppsättning; intensivt, skruvat och utmanande med en god portion humor. Strömgren har tidigare gjort flera samarbeten med Norrdans och Carmen blir det femte samarbetet sedan 1998.
Ladda för en åktur i Jo Strömgrens värld: ”för visst gör det ont när kroppar brister”.
Se mer: https://norrdans.se/evenemang/carmen/

Köp biljett här! « tillbaka
Norrdans Black Forest & Carmen Paketpris