Konstworkshop: Make Me Up – bli en del av utställningen!

Var Utanför Nacka konsthall i Dieselverkstadens foajé
Målgrupp Alla åldrar är välkomna!

Till varje tillfälle har vi bjudit in en konstnär/makeupartist att presentera sitt arbete genom att sminka/måla några och lära ut så att deltagarna även kan sminka/måla sig själva eller varandra. Sedan blir alla fotograferade i en fotostudio av Malou Bergman och Nadja Ekman. Alla får sin bild digitalt och om de vill blir bilden en del av den växande fotoutställningen.

Datum och tid: 15 och 29 april samt 6 och 13 maj
12:00-13:00
13:00-14:00
14:00-15:00
Var: Nacka konsthall i Dieselverkstadens foajé
Antal deltagare: Max 5 deltagare/timme
Pris: 60 kr/biljett, köp biljett vi knappen nedan eller på ticketmaster.se

Detta är en del av fotoutställningen Make me up som kommer att växa fram under hela utställningsperioden, läs mer här.

Se våra köpvillkor för biljetter här

 

Köp biljett här! « tillbaka
Konstworkshop: Make Me Up – bli en del av utställningen!

Om Konstworkshop

Konstworkshop är en aktivitet för barn och unga som är nyfikna på skapande. Under våren kommer vi att erbjuda ett varierat utbud av workshops med olika teman.  Alltid med en utbildad pedagog/konstnär, alltid med hög kvalité och med olika material, inriktning och åldrar.  Vår önskan är att väcka intresse för olika konstnärliga uttrycksformer eller fördjupa den kunskap man redan har och att använda sina händer för att forma, sy, klippa, bygga, måla med mera.

Priset kommer alltid vara 60:-/biljett och man är med utifrån sina egna förutsättningar, ledaren anpassar nivån för varje deltagare. Varmt välkomna till en kreativ vår i Kulturhuset Dieselverkstaden och Nacka konsthall.