Jubileums-föreställning: Minnet – Peter Åberg

Var Lilla scen
Målgrupp Från 6 år och uppåt

Minnet är en föreställning, som namnet beskriver, handlar om minnet. Peter Åberg, jonglör och magiker, visar under dessa 50 minuter med hjälp av olika trick och nummer vad minnet kan klara om man använder rätt typ av teknik. Tänk vad kul att lära sig att bli bättre på att komma ihåg saker med Peters trick!

Det är absolut ingen föreläsning men man får ändå en inblick i hur man kan använda minnet på ett bättre sätt med enkla medel. Man får se både hur man kan lära sig memorering (lära sig utantill) och även prova lite själv under föreställningens gång.

Peter Åberg är professionell cirkusartist och har turnerat över hela världen i över 10 år. Han har också det svenska rekordet i att memorera och lösa en 7x7x7 Rubiks Kub med ögonbindel.

Minnet är en väldigt interaktiv föreställning, där publiken verkligen får redskap på ett roligt sätt, hur det går att träna upp minnet. Peter Åberg gick till final i vårens TALANG på TV4 och vi var många som fascinerades just av hans talang och tyckte om hans sympatiska personlighet!

Rekommendation: Väldigt roligt att få presentera en magiföreställning om minnet. Vi är alla beroende av minnet i skolan, på arbetet, på fritiden och privat. Hur stor är vår kapacitet? Kan man öva upp minnet? Finns det några gränser?
Katarina Weidhagen, Kulturhuset Dieselverkstaden

Tid: 16:00 – 17:00
Pris: 120 kronor per person (oavsett ålder), boka här
Från 6 år men passar absolut lite äldre barn också! Det är svårt att sätta åldersgränser, detta är en rekommendation, titta gärna på trailern nedan så får du en uppfattning om föreställningen.
Arrangör: Kulturhuset Dieselverkstaden

 

Köp/boka biljett här! « tillbaka
Jubileums-föreställning: Minnet – Peter Åberg

Om Peter Åberg

Peter kommer från norra Sverige och har en mycket stor variation av färdigheter och tricks i rockärmen. Han började som jonglör men utför nu även partnerakrobatik tillsammans med Saara Ahola. Peter jobbar också ofta som värd för olika evenemang också.
Peter tillbringade den första delen av sitt liv som musiker och har som resultat av detta en mycket musikalisk inställning till sitt konstnärskap. Han spelar många olika instrument och sjunger.
En av Peters mer kända akter är en jonglering som utförs med rör stämda i olika toner. Samtidigt som han jonglerar med dem skapar han också musiken till akten. Han har redan framfört den här akten över 800 gånger och är den enda i världen som gjort den här akten.

Peter har även andra färdigheter som magi och Rubiks Cube. Han är en av 3 personer i Sverige som lyckades memorera och lösa en 7x7x7 Rubiks Cube med ögonbindel. Peter har spelat mer än 1000 föreställningar i över 40 länder. Otaliga företagsevent, alla med nöjda kunder!

Medverkande

Idé, iscensättning: Peter Åberg
På scen: Peter Åberg
Foto: Einar Kling Odencrants
Produktion: igiveyoume.com