Jubileums-utställning: Fakulteten

Startdatum 17 september 2022
Slutdatum 16 oktober 2022
Evenemanget har slutat.
Var Nacka konsthall
Målgrupp Alla är välkomna!
Fakulteten är ett projekt som utgår från övertygelsen att alla kan skapa stor konst, oavsett förutsättningar, och att alla kan mötas i konsten.Utställningen är skapad av konstnärer från ateljéverksamheterna Inuti och Medis 5.I Nacka konsthall kommer Fakulteten inviga Dieselverkstadens 20-års jubileum med en rik utställning med bland annat textilkonst, workshops och guidade visningar.Var med och skapa!
Det kommer finnas möjlighet för besökare att göra egna flaggor och textilier under utställningen. Vi kommer att erbjuda olika workshops, som taktila teckningar och mycket annat. Planen är att vi ska finnas på plats i Nacka konsthall på tisdagar och onsdagar under utställningsperioden.

Vernissage 12-17 och det under vernissagedagen kommer det  finnas möjlighet för besökare att prova på olika textila konstformer.

Utställningen pågår 17 september – 16 oktober
Välkomna!

« tillbaka
Jubileums-utställning: Fakulteten

Om professor APA

Vi är en ideell förening som samlar olika aktörer i Stockholms län för att stärka konstlivet för grupper som har begränsad tillgång till kultur. Vi har ett särskilt fokus på barn och unga samt personer med funktionsvariationer.

Vi driver andra året av projekt Fakulteten med konstnärer från Medis 5 och Inuti, i samarbete med Kulturhuset Dieselverkstaden och finansierat av Arvsfonden. Trots epidemin genomförde vi projekt Resonans under hösten 2021. Det drev vi med Stockholms fritidsutvecklare för att öka tillgängligheten till konst för personer med flerfunktionsnedsättningar.

Välkomna 🙂