Ijz [musik; särskilda artister]: The Second Hand Orchestra!

Var Biblioteket

THE SECOND HAND ORCHESTRA är en brokig 6-manna-instrumental-orkester under ledning av Karl Jonas Winqvist (Blood Music, First Floor Power). Bandet har ägnat de senaste åren åt att skriva instrumentalmusik för en omfattande tv-dokumentär vid namn Where’s Home? – om familjer i västvärlden som ger upp sina trygga liv för att bosätta sig på komplicerade platser i världen där dom inte känner till språket, kulturen och naturen.

Men efter många turer las tv-serien ner, och hemma i Gubbängen satt bandet med massor av skisser, improviserade jams och färdigarrangerade stycken till något som helt plötsligt inte fanns.

Den 10:e oktober kl 15:30 på Dieselverkstadens bibliotek gör The Second Hand Orchestra sitt allra första live-framträdande med detta material!

Vad man kan vänta sig av detta vet bara orkestern. Men den som gillar filmisk, instrumental musik med udda sättning och lekfulla arrangemang har en stor stund framför sig.

Fri entré. Mycket välkomna!

Detta är den fjärde och sista spelningen i höstens konsertserie Ijz [musik; särskilda artister]. Vi återkommer med nya spännande artister framöver, håll utkik!

« tillbaka
Ijz [musik; särskilda artister]: The Second Hand Orchestra!