Familjelördag: Vart tog min igloo vägen – Boulevardteatern

Var Stora scen
Målgrupp Från 4 år
Längd: 50 min

Föreställningen 7 november är inställd.

Rekommendation: Just att föreställningen spelas utan ord gör att den berör och blir en stark upplevelse utan att vara krystad. En lugn, vacker och interaktiv teaterupplevelse som är inkluderande och håller ihop. Ett magiskt arktiskt äventyr!

Följ med Oolik på hennes resa för att söka efter hjälp. På vägen, i en gnistrande stjärnklar, arktiskt kall värld, möter hon flockar av snögäss, slädhundsvalpar, valrossar och dig! I en interaktiv, musikalisk föreställning reser Oolik genom snöstormar, över oceaner och in i våra hjärtan. Föreställningen är mycket visuell och karaktärerna pratar ”igloo-iska”, ett låtsasspråk, vilket gör att föreställningen är tillgänglig för alla. Både hörande och icke-hörande samt även de som har stora utmaningar i det verbala kommunicerandet.

Föreställningen äger rum med publiken runtom sittandes i en igloo av tyg.

Publikröster:
”Den var jätte jätte jätte BRA!”
Julia och Nova, 8 år

“Jättegenerös föreställning. Så mysig och gripande. Magisk! Jag fick tårar på slutet – det var så vackert! Så duktiga musiker, sångare och skådespelare.”
Pedagog på en skola

“Man blir helt lycklig av att se teater som berättar om viktiga saker på ett så oerhört poetiskt sätt.”
Mari (mormor) 

Tid: ca 50 minuter

Från 4 år. Det är svårt att sätta åldersgränser, detta är en rekommendation. Kolla gärna trailern för att få en uppfattning om föreställningen.

Fotograf: Martin Skoog

Familjelördag är scenkonst för barn, allt från cirkus, musik till dans och teater som är inspirerande oavsett ålder. Kulturhuset Dieselverkstaden gör ett noga och varierat urval av föreställningar som passar en bred publik.
Arrangör: Kulturhuset Dieselverkstaden

« tillbaka
Familjelördag: Vart tog min igloo vägen – Boulevardteatern

Medverkande

Regi: Roger Westberg
Manus: Efter en originalidé av The Bone Ensemble (UK)
Skådespelare: Isabell Ström och Josefin Karlsson
Musik: Elinne Leandersson
Scenografi/ljus: Kundali Löfstrand
Kostym: Malin Tivenius
Formgivning: Carin Lundhquist Frenning
Produktion: Boulevardteatern
Foto: Martin Skoog

Om Boulevardteatern

Boulevardteatern driver en riksturnerande verksamhet samt har kurser och en eftergymnasial skådespelarutbildning i Stockholm där de också har sitt säte. 

Boulevardteatern gör en angelägen mimbaserad teater där rörelse, text och musik blandas. Här finns humorn, musiken, berättarglädjen och den fysiska gestaltningen.