Familjelördag: Hästborttagningen – galen slapstick

Var Stora scen
Målgrupp Från 6 år och uppåt

Amarin tänker för mycket på hästar och för lite på bokstäver. Hon tänker så mycket på hästar att hon ryktar sin ryggsäck och borstar sin skolbänk. Till slut säger rektorn att ”Nu får det vara nog”! Amarin ställs inför ett ultimatum – antingen får hon börja om – gå tillbaka till förskolan eller, använda Tankeborttagningsmaskinen för att rensa upp.

Alla hästtankar måste bort! Vem är det egentligen som ska tas bort? Och vad är det hon inte minns?

Följ med på ett spännande oväntat äventyr genom tankarnas myllrande värld tillsammans med Boulevardteatern. Radarparet Ulf och Ulf är obetalbara i sitt synkrona rörelsemönster. Om identitet och om jakten på sitt rätta jag. Som en medryckande serietidning i svart-vitt och helt galen underhållande slap-stick om vem är jag – om jag inte får vara jag. Galet roligt och fantasifullt!


Röster om föreställningen
“En lekfull och spännande föreställning med sprudlande scenografi och kostym. En fröjd för ögat. Rörelser och rytm, musik som är virvlande, glad och positiv.”

Rekommendation: “För att tvätta bort alla hästtankar tvingas Amarin kliva in i sitt eget huvud. Men där stöter hon på den snubblande hästteckningen Madg och drömhästen Meyden och dom visar hennes allra innersta rum. Plötsligt är ingenting som hon trott. En ut-och invänd show i rasande tempo, om jakten på vem är jag egentligen?”
Katarina Weidhagen, kulturproducent Kulturhuset Dieselverkstaden


Pris: 120 kr per biljett oavsett ålder
Ålder: Från 6 år och uppåt. Det är svårt att sätta åldersgränser, detta är en rekommendation, titta gärna på trailern nedan, så får du en uppfattning om föreställningen.
Tid: 13:00-13:45 och 15:00-15:45
Arrangör: Kulturhuset Dieselverkstaden

Se våra köpvillkor för biljetter här

Köp biljett här! « tillbaka
Familjelördag: Hästborttagningen – galen slapstick

Om föreställningen och medverkande

Regi: Roger Westberg
Skådespelare: Lina Söderberg/Sanna Persson Sannerholm, Ulf Evrén och Ulf Montan
Dramatiker: Elsa Berggren
Musik & Kostym: Urban Hedin
Scenografi/attribut: Jens Gustavson
Attribut: Sally Langford, Anders Rudolfsson
Mask: Emma Haake
Dramapedagog: Linnea Lundberg
Foto: Sandra Lee Pettersson
Produktion: Estrad Norr Scenkonst i Region Jämtland/Härjedalen

boulevardteatern.se

Om Familjelördag

Familjelördag, Cirkussöndag eller Lovteater är scenkonst för barn, allt från cirkus, musik till dans och teater som är inspirerande oavsett ålder. Kulturhuset Dieselverkstaden gör ett noga och varierat urval av föreställningar som passar en bred publik.