Familjelördag: Familjen Svängssons mysiga musikaffär – Familjen Svängsson

Var Stora scen
Målgrupp Från 3 år och uppåt

Familjen Svängsson genom Musikkonsulenterna

Välkomna in i Familjen Svängssons jazzmysiga musikaffär! Farsan Svängsson står i kassan och spelar på sin kontrabas. Pappa Börje sköter lagret, fast spelar hellre på sina trummor. Lillebrorsan Adde är synth-expert men sitter helst bakom den stora svarta flygeln. Storasyrran Lisa chefar på sin gitarr och sjunger så det svänger i hela butiken.  

Vad vill du köpa i musikaffären? Vad du än köper, kostar det bara 1 krona! Följ med familjen Svängsson på ett musikaliskt äventyr!  

 Det är en musikföreställning med helt egenkomponerad musik av ensemblen. De utlovar akustisk musik med hög kvalitét som gör sitt avstamp i jazzen! Texterna är lekfulla, humoristiska, allvarliga, kloka, direkta och lättillgängliga för barnen, som får delta med både sång och rörelser.

Röster om föreställningen:
“Ni fångade barnen på ett enkelt och lättsamt sätt. Ni hade en bra mix av sång, musik, lyssnande och aktivitet för barnen. Medryckande musik framförd på ett humoristiskt sätt med “glimten i ögat”. Vi tyckte att ni bjöd på “riktig musik”, njutbar för både vuxna och elever!”
Ulla Pettersson, Karlskrona 

Rekommendation: Här svänger det riktigt i musiken och fyra härliga musiker står på scen och öser. Barnen visar sin uppskattning och publiken får vara med och dansa och sjunga med full kraft. Till och med Katten Elsa finns med. Kul!
Katarina Weidhagen, Kulturhuset Dieselverkstaden

Pris: 120 kr per biljett oavsett ålder, köp din biljett här
Ålder: Från 3 år och uppåt. Det är svårt att sätta åldersgränser, detta är en rekommendation.
Tid: 15:00-15:45
Arrangör: Kulturhuset Dieselverkstaden
Foto: Johan Bergmark

 

Köp biljett här! « tillbaka
Familjelördag: Familjen Svängssons mysiga musikaffär – Familjen Svängsson

Medverkande och om gruppen

Medverkande:
Lisa Östergren – Sång, klockspel och gitarr
Andreas Landegren – Piano och sång
Josef Kallerdahl – Kontrabas och sång
Isak Andersson – Trummor och sång
Foto: Johan Bergmark
Produktion: www.familjensvangsson.se

Familjen Svängsson består av ett gäng erfarna musiker som spelar musik främst för barn i åldrarna 3-8 år, men våra konserter uppskattas av hela familjen! Med hjälp av jazziga toner, kontrabas och vispar, skapar vi en stämning som låter barnens känslor komma till liv genom musik, sång, dans och dialog. Vi spelar på konserthus, skolor och festivaler runt om i Sverige så håll utkik så kommer du kanske snart se oss dyka upp nära dig! Live på scenen är där vi trivs bäst men vi har också gjort 2 skivor. Planer finns för en uppföljare.

Om Familjelördag

Familjelördag, Cirkussöndag eller Lovteater är scenkonst för barn, allt från cirkus, musik till dans och teater som är inspirerande oavsett ålder. Kulturhuset Dieselverkstaden gör ett noga och varierat urval av föreställningar som passar en bred publik.