Familjekör – våren 2023

Var Sveas salong (f.d. musik och danssalen)
Målgrupp Barn upp till 7 år med medföljande vuxen

Välkomna på familjekör, inga förkunskaper krävs!

Starta helgen med att sjunga!

Fyra lördagar i januari och februari får vuxna och barn möjlighet att tillsammans uppleva musik med hela kroppen. Kom en gång eller flera.

Familjekören består av barn upp till 7 år och deras vuxna. Det kan vara mormor, farbror, mamma, pappa eller någon annan närstående vuxen.

Vi sjunger sånger som passar både stora och små och gör lekfulla övningar som stärker röst och kreativitet. Vi använder kropp och rörelse för att hitta fokus, trygghet och glädje i musiken.

Innehållet anpassas efter de deltagare som är där, Ida som leder kören är erfaren och lyhörd.

Dag och tid: Lördag 10:30-11:30
Åldrar: Barn upp till 7 år och medföljande vuxna
Lärare: Ida Lod
Antal platser: max 18 st barn
Var: Sveas salong (f.d. Musik- och danssalen)
Pris: 200 kr/barn, max 2 st medföljande vuxna utan kostnad
När: 21/1, 4/2, 11/2  och 18/2
Arrangör: Kulturhuset Dieselverkstaden

Se våra köpvillkor för biljetter här

Köp biljett här! « tillbaka
Familjekör – våren 2023

Om Ida Lod

Ida Lod arbetar med sång och röst utifrån ett helhetsperspektiv på människan och alltid med utgångspunkt i kropp och rörelse. Ida har över 15 års erfarenhet av att arbeta som rytmik- sång- och musiklärare på bland annat kulturskolor, förskolor, särskolor och gymnasium.

Hon har också kontinuerligt arbetat med musik- och scenkonst för både barn och vuxna, bland annat med grammisvinnare Ensemble Yria, på Stockholms stadsteater med barnoperan Guldet och under flera år med konceptet “MINI-konserter” på Stockholm konserthus. Förutom att frilansa inom det egna företaget Creative Voice arbetar hon inom det nationella projektet “Rösträtt- sång på förskolan” med både fortbildning av personal och med sångprogram för barn.

Ida är utbildad rytmikpedagog på högskolan för Scen och Musik i Göteborg och har även en master i Musikalisk Gestaltning från samma skola.