Dans och balans för dig som är 60 år eller äldre!

Var Dansstudion i september och Musik och danssalen i oktober och november.
Målgrupp 60 år och äldre

INSTÄLLT IDAG 21/11 – FLYTTAS TILL 28/11


 

OBS OBS OBS – vi har bytt datum, från den 8/11, 15/11 och 22/11 till den 7/11, 14/11 och 21/11 detta för att vår Dans och Balans krockade med Dieselverkstadens zumbapass.

Så om du sett 8, 15 och 22 november så har du inte sett i syne, utan danspassen har bytt dagar. 🙂


Kom och dansa, en gång eller flera, du väljer själv! Det är inte en terminskurs utan sju tillfällen och man är med precis som man själv önskar, kan och vill, välkomna!


Passet börjar med uppvärmning. Därefter jobbar vi med dans- och gymnastikövningar där rörelseförmåga, koordination, balans och flexibilitet tränas. Sedan fortsätter vi med några danssteg och koreografi, med fokus på rytm och musikalitet. Klassen avslutas med nedvarvning och avslappning. Man dansar och rör sig efter sina egna förutsättningar.

Mireia som leder kursen är från Barcelona men är nuförtiden verksam i Stockholm och Sverige. Kursen leds huvudsakligen genom fysisk rörelse men också på svenska och engelska.

Varmt välkomna!

Foto: Annica Roos

Foto: Annica Roos

Foto: Annica Roos

Mireia som är lärare är professionell dansare.

21/11 INSTÄLLT - NYTT DATUM 28/11 (KÖP BILJETT HÄR) « tillbaka
Dans och balans för dig som är 60 år eller äldre!

Om Mireia

Mireia Piñol is a dance and circus director, choreographer and pedagogue based in Stockholm. She has been working 23 years in the artistic field and has a wide knowledge about bodies in movement. Her focus is longevity and health within practice in both the dance and circus fields.