CirkusMania: Kiseldalen med Kompani Giraff

Var Stora scen
Målgrupp Från 3 år och uppåt

En cirkusutflykt till ett obekant landskap där objekt har minnen och kan tämjas. Två jonglörer möts i gränslandet mellan dröm och verklighet.

Föremål vaknar till liv och tiden går fortare än vanligt. Med fötter som kastar och fångar sätts magiska kedjereaktioner igång. I ett flöde av rytmiska finurligheter och akrobatiska experiment förvandlas omgivningen till ett skruvat spel.

Vi lämnar det som har varit och det som ska bli och bjuds in till Kiseldalen.
Föreställningen hyllar upptäckarglädjen och tar med publiken genom en abstrakt och lekfull terräng. Den visuella och ordlösa formen som utgår från cirkus, koreografi och objektmanipulation passar alla, oavsett ålder eller språkkunskaper.

Rekommendation: “En stillsamt undrande, färgglad och poetisk cirkusföreställning av två mycket samspelta och skickliga cirkus-artister. Lugnt och tryggt färdas vi med stor precision och bjuds in till deras fantasivärld och jag vill aldrig att det ska ta slut.”
Katarina Weidhagen, kulturproducent Kulturhuset Dieselverkstaden


Pris: 120 kronor per biljett oavsett ålder
Tid: ca. 35 minuter
Från 3 år. Det är svårt att sätta åldersgränser, detta är en rekommendation. Kolla gärna trailern för att få en uppfattning om föreställningen.
Arrangör: Kulturhuset Dieselverkstaden

Se våra köpvillkor för biljetter här

Köp biljett här! « tillbaka
CirkusMania: Kiseldalen med Kompani Giraff

Om föreställningen och medverkande

På scen: Nelli Kujansivu och Gustaf Rosell
Regi: Axel Adlercreutz
Musik: Olle Hemmendorff
Scenografi och kostym: Sus Soddu
Mask: Matilda Bragner
Foto: Tove Wall Dyrting
AD: Magdalena Piehl
Hår & make: Milla Gisselfeldt
kompanigiraff.se

Om Familjelördag

Familjelördag, Cirkussöndag eller Lovteater är scenkonst för barn, allt från cirkus, musik till dans och teater som är inspirerande oavsett ålder. Kulturhuset Dieselverkstaden gör ett noga och varierat urval av föreställningar som passar en bred publik.