Vi söker bildlärare och instruktör till Dansa utan krav!

Vill du jobba med oss? Vi söker lärare!

Inför vårterminen 2021 söker Kulturhuset Dieselverkstadens kursverksamhet en utbildad bildlärare till våra terminskurser i Bild och form och en utbildad instruktör till kursen Dansa utan krav.

Bildlärare
Vår kursverksamhet bedrivs i kulturhusets ändamålsenliga lokaler en trivsam, kreativ miljö. I huset ligger bland annat Nacka konsthall. Där finns utställningar att ta del och inspireras av året runt. I vår pedagogiska verksamhet ska eleverna få möjlighet att utveckla sin identitet och sitt personliga konstnärliga uttryck utan att begränsas av normativa föreställningar. Vi vill också skapa förutsättningar för gemenskap, engagemang och social utveckling.

Som bildlärare hos oss planerar och genomför du kurser i ämnet bild och form. Kurserna ligger på eftermiddagar och kvällar. Vårterminen 2021 handlar det om fyra grupper, två på tisdagar och två på onsdagar med start vecka 4. Kurserna vänder sig till barn och unga mellan 9 och 15 år. Ibland ansvarar du också för lovkurser inom bildämnet. Samarbeten med andra lärare/kurser är också en del av arbetet.

Vi söker dig som är utbildad bildlärare, som har både bred och djup kompetens inom ämnet och har ett genuint intresse för lärande hos barn och unga. Intresserad? Skicka CV och personligt brev till annaeva.olin@nacka.se senast den 4/12

Anställningsform: Timanställning

Utbildad instruktör i Dansa utan krav
På Kulturhuset Dieselverkstaden möter vi mängder av tonåringar varje vecka. I det mötet ser vi många som inte mår bra. Vi vill med vår kompetens fånga upp och möta de ungdomar som genom kravlös dans kan nå ett bättre mående. Därför startar vi upp Dansa utan krav vårterminen 2021 och behöver dig som är utbildad instruktör.

Vi vänder oss till tjejer 13-16 år som har problem med till exempel stress, oro, dålig sömn, nedstämdhet, huvudvärk, ont i magen, värk i nacke och axlar.
Kursen är två gånger i veckan, tisdag och torsdag eftermiddag/kväll med start vecka 4.
Kulturhuset Dieselverkstadens kursverksamhet bedrivs i trivsamma, ändamålsenliga lokaler.

Vi söker dig som är utbildad Dansa utan krav – instruktör, är trygg och tålmodig i din ledarroll och som särskilt brinner för målgruppen.
Intresserad? Skicka CV och personligt brev till annaeva.olin@nacka.se senast den 4/12

Anställningsform: Timanställning

« tillbaka
Vi söker bildlärare och instruktör till Dansa utan krav!