Hösten 2021 – alla Familjelördagar

Få en översikt över höstens alla familjelördagar, klicka vidare läs mer och boka era biljetter!


Om tvål och såpa UTSÅLT
18 september, 15:00, från 3 år
En föreställning med Rasmus Wurm, som med hjälp av cirkusnummer och vetenskapliga undersökningar på lättsamt sätt förklarar olika fenomen men framför allt underhåller och väcker barns nyfikenhet att undersöka världen.
Läs mer


Biejvve bájttá (Solen skiner)
25 september 15:00, från 3 år

Biejvve bájttá är en magisk musikteater där barnen får möta samerna och deras land Sápmi. Välkomna in i kåtan där publiken sitter på behörigt corona-avstånd och tillsammans går vi en spännande upptäcktsfärd med hjälp av sagans värld.
Läs mer


Sopor – med Trupp Trunk
2 oktober 15:00, från 4 år

I havet har en ö av sopor växt fram. Sopön är nu tre gånger så stor som landet Frankrike. I Frankrike bor det mest fransmän. I havet bor det mest havsdjur men vem kan bo på en sopö? Träffa de tre clownerna som lever på ön.
Läs mer


Ah Hallo Bebis – bebisdans
9 oktober 13:00 + 15:00, från 6-18 månader
En mjuk, mysig och lyhörd föreställning för de yngsta barnen. I vår värld finns dans, glada färger och spännande ljud som du och och en nära vuxen kan uppleva tillsammans. Vi spelar på vatten, dansar på mjuka täcken, sjunger och gör musik med tandborstar. Som final går vi genom en labyrint och tittar på såpbubblor.
Läs mer


Kiseldalen- med Kompani Giraff

23 oktober 15:00, från 3 år
En cirkusutflykt till ett obekant landskap där objekt har minnen och kan tämjas. Två jonglörer möts i gränslandet mellan dröm och verklighet.
Läs mer


Marmelad- cirkusdans

6 november 15:00, från 2 år
Marmelad är en mumsig, sensorisk föreställning om att mötas, vändas och röras runt. Med poetiska rörelser, mjuk cirkus och Fellinimusik dansar våra två vitklädda figurer. Tillsammans med publiken utforskar de världen genom kropp, öga, känsla och smak.
Läs mer


Bobos ballonger – Pantomimteatern

13 november 15:00, från 3 år
I dag ska BoBo och hans ballonger gå till sitt favoritställe i utkanten av parken. En är arg och röd. En är gul och glad. Den blåa är så ledsen och den gröna är alltid rädd. Men precis när BoBo sätter sig för att njuta av picknicken så blir det oroligt bland ballongerna. En ordlös, ömsint, finurlig föreställning med musik, mim och humor.
Läs mer


Vem ser Dim? Teater Pero

27 november 15:00, från 2,5 år
I skogen bor den pyttelilla figuren Dim som lever alldeles ensam bland kottar, blad och bär. Dims längtan efter att bli sedd är stor och därför är blicken ständigt riktad uppåt, mot de stora barnen som leker i skogen. Han är beredd att göra vad som helst för dem.
Läs mer


Silkespiloter -livemusik och dans

4 december 15:00, från 3 år
Silkespiloter är en föreställning i en alldeles egen värld där musiken spelas live och dansarna är riktigt, riktigt nära. Som publik får du känna dig fram, uppleva och leva dig in i silkeslarvens längtande liv.
Läs mer

« tillbaka