Familjelördagar hösten 2020

Familjelördag är scenkonst för barn, allt från cirkus, musik till dans och teater som är inspirerande oavsett ålder. Kulturhuset Dieselverkstaden gör ett noga och varierat urval av föreställningar som passar en bred publik. Alltid en lördag, alltid klockan 15:00 och alltid 100 kronor per biljett – varmt välkomna!
Arrangör: Kulturhuset Dieselverkstaden


BOKSTAVSBYRÅN – ZEBRADANS
10 oktober 15:00-15:45
Från 5 år
I ett lekfullt sammanhang med hjälp av danskonsten tar ZebraDans fasta på fantasi, lek och rörelse för att på ett lustfyllt sätt arbeta med barns språkutveckling.
Läs mer och boka här


APPARAT – CIRKUSKOMPANI KAPSEL
17 oktober 15:00-15:45
Från 5 år
Apparat öppnar nya världar för unga människor och familjer genom extraordinära trick, färdigheter och idéer som är engagerande och upplysande.
Läs mer här och boka


SKRÄPITAS – LÄNSMUSIKEN
31 oktober 15:00-15:35
Från 3 år
En kreativ och interaktiv föreställning med slagverkarna Diva Cruz och Liliana Zavala som spelar svängiga rytmer från Brasilien, Colombia, Argentina, Uruguay, Chile, Peru och Kuba. Barnen är delaktiga och bygger enkla instrument av återvunnet material.
Läs mer och boka här


VART TOG MIN IGLOO VÄGEN – BOULEVARDTEATERN
7 november 15:00-15:50
Från 4 år
En lugn, vacker och interaktiv teaterupplevelse som är inkluderande och håller ihop. Ett magiskt arktiskt äventyr! Följ med Oolik på hennes resa för att söka efter hjälp. På vägen, i en gnistrande stjärnklar, arktiskt kall värld, möter hon flockar av snögäss, slädhundsvalpar, valrossar och dig.
Läs mer och boka här


HEJ SVERIGE – TEATER PERO
14 november 15:00-15:40
Från 7 år
I föreställningen Hej Sverige! delar de med sig av barnens berättelser och tankar i en rapp, tänkvärd, musikalisk och rolig föreställning. Att vara barn är bra, av många anledningar, men ibland är det jättesvårt!
Läs mer och boka här


GLAD OCH SUR I UR OCH SKUR – MITTIPRICKTEATERN
21 november 15:00-15:35
Från 3 år
En underfundig pjäs om känslor och vad som gör oss till de vi är. Sofia Sur och Gustav Glad är städare på teatern. Sofia är nästan alltid glad och Gustav är nästan alltid sur, konstigt eller hur? Vad är det som gör att man blir glad eller sur?
Läs mer och boka här


KASTA LOSS – ANGELA WAND
5 december 15:00-16:00
Från 6 år
Hur skulle det kännas att vara ensam i en båt på ett stort hav utan land i sikte? Hur skulle en vanlig dag se ut? Vad skulle du äta till frukost? Under detta äventyr kommer vi tillsammans med kapten möta utmaningar i en storm av längtan, mod, humor och även en och annan blixt från himmelen.
Läs mer och boka här

« tillbaka