Stora scen

Stora scen, med sin takhöjd på 17 meter, tar tillvara Dieselverkstadens storslagna volym tillfullo. Ett scendjup på 9 meter och sittplatser som går att fälla in i bakre väggen gör även att lokalens stora golvytor kan utnyttjas på många sätt. På Stora scen arrangeras bioföreställningar, teater, konserter, större konferenser, föreläsningar, dans och mässor.

Antal sittande
Biosittning: 293
Bordssittning: 120
Max antal utan sittplatser: 600

Stora scen är utrustad med: bioprojektor, bioduk, teaterteknik, mikrofon och högtalaranläggning, Internetuppkoppling, videoprojektor, OH-projektor m.m.

Stora scenens mått: 11 meters bredd x 9 meters djup.

Priser

Klicka här för villkor för uthyrning: Regler och villkor vid bokning och upplåtelse av kulturlokaler (beslut kulturnämnd 2019-02-19)

« tillbaka
Stora scen

Vill du veta mer om Stora scens möjligheter?

 

Lena Larsdotter, producent
lena.larsdotter[at]nacka.se

Hyr lokalen

Är ni intresserade av att arrangera egen verksamhet i våra fina lokaler? Flera av våra lokaler går att hyra för olika typer av verksamhet. Eftersom tillgången på spännande verksamheter i huset är god går det även att skräddarsy lösningar där festivaler, mässor, konferenser eller kickoffer blandas med klättring, mat & dryck, musik, bio eller skapande verksamhet.

Är ni intresserade av att hyra – maila till lena.larsdotter@nacka.se så berättar vi mer om husets spännande möjligheter och våra priser.