Lamberts hörna

Nya Lamberts hörna är en konferensutrustad lokal med potential för olika dukningar.

Det funkar utmärkt med klassisk u-bordssittning, eller en biosittning. Lokalen har ett vackert brädgolv, det är högt i tak och de stora typiska dieselfönstren går runt halva lokalen. Vi tycker det är en väldigt trivsam lokal som vi själva gärna använder för konferens om den inte redan är uthyrd!

Lamberts hörna är en lokal som vi medvetet hållit väldigt fri från utsmyckningar. Det finns mycket ren väggyta med möjligheter att exponera det man vill, golvytan är fri från fasta installationer och möjligheterna att duka eller möblera är många.
Vi ser att lokalen fungerar för ett gäng konstnärer som går samman och har utställning, en minimässa, föredrag, utbildningslokal med mera. Den är också lämplig som informationslokal för medborgare med sitt nära läge till tvärbana, Saltsjöbanan och bussar – många människor passerar varje dag.

Lokalen funkar även för mindre scenarrangemang som inte kräver avancerad teknisk utrustning. Den har ett härligt läge som bjuder in till att “glida förbi” och upptäcka – “vad händer här?”

Adressen är Järnvägsgatan 23, mitt emot Lamberts hörna ligger Urban Deli, alldeles intill finns både Bastard Burgers och pizzeria Brillo, det finns ett minikök i lokalen (trinett) som är utrustat med kaffebryggare, vattenkokare och porslin.

Lamberts Hörna hyrs ut för halv- eller heldag.

Kvm: Ca 145 (15 m x 9 m med en fast pelare)
Takhöjd: 7 meter
Högst tillåtna antal personer: 150
Möjliga dukningar: Klassrum, Teater, Bankett, Styrelse och U-form
Teknisk utrustning: Konferensutrustning
Toaletter och dusch finns.


Priser för halvdag (4 h) / heldag (8 h)  För att se de olika kategorierna, klicka på Nacka kommuns prislista nedan.

  • Kategori 1 – 1 100 kr / 1 800 kr
  • Kategori 2 – 1 400 kr / 2 000 kr
  • Kategori 3 – 2 500 kr / 4 600 kr
  • Kategori 4 – 4 300 kr / 7 000 kr

För mer information kontakta: Lena Larsdotter, producent Kulturhuset Dieselverkstaden
Telefon: 070 – 431 90 79
Nacka kommuns prislista: Taxor och avgifter i kulturnämndens lokaler för kulturverksamhet
Foto: Annica Roos

Om Dieselverkstaden och Sickla köpkvarter
Dieselverkstaden är Nacka kommuns största kulturhus och innehåller bland annat bibliotek, klätterverk, två scener, ateljéer, konsthall och lokaler för både kulturell verksamhet och konferens.

Sickla köpkvarter är ett område där gammalt fått möta nytt, där man tagit vara på de gamla fabriksbyggnaderna, renoverat dem och samtidigt bygger nya bostäder. Nobelberget är granne med Sickla och knyter ihop Hammarby Sjöstad med köpkvarteret genom nya Sicklastråket.

I Sickla köpkvarter finns det gott om parkeringsplatser och det är enkelt att ta sig hit med buss eller tvärbana.

« tillbaka
Lamberts hörna