Nacka Community Gospel Choir

Vill du sjunga i kör på en nivå som passar alla? Varmt välkommen att vara med och sjunga i projektkören Nacka Community Gospel Choir! Vi sjunger under ledning av de inspirerande och erfarna musikerna Berit Kullberg Söderholm (körledare, www.beritkullberg.de) och Anders Wihk (pianist, www.wihk.com). Under november och december 2019 genomför vi vårt höstprojekt. Vi ser då fram emot en blandad repertoar med jultema, vilket kommer innebära såväl gospel och jazz som traditionell julmusik. Projektet innefattar totalt 6 övningar och två konserter.

Tid: Start torsdag den 7 november kl 18:30 i Dieselverkstaden. Därefter infaller övningarna på följande datum kl 18:30: 14/11 (ej 21/11), 28/11, 5/12, 12/12. Du är välkommen att prova på under första övningstillfället. Därefter binder man sig till att delta i resten av projektet.

Projektet avslutas med två konserter:

Lördag den 14/12 kl 18:00 i Allianskyrkan i Älta. Övning i Allianskyrkan från kl 13:00.

Söndag den 15/12 kl 14:30 på Svindersviks brygghus i Nacka.

Plats: Lambertrummet.

Kostnad: 400 kr för hela projektet på faktura från Studieförbundet Bilda.

Anmälan: Anmäl dig senast 5 november under denna länk: https://www.bilda.nu/arr/1012575/sjung-med-nacka-community-gospel-choir-i-host-422197

Projektet genomförs av Mötesplats Sickla (www.motesplatssickla.se), Allianskyrkan i Älta (www.allianskyrkanialta.se) och Studieförbundet Bilda (www.bilda.nu)samt med ekonomiskt stöd av Nacka kommun.

« tillbaka
Nacka Community Gospel Choir
 

Nacka Community Gospel Choir

Varmt välkommen att sjunga tillsammans i den nya projektkören Nacka Community Gospel Choir! Vi sjunger under ledning av de inspirerande och erfarna musikanterna Berit Kullberg Söderholm (körledare, www.beritkullberg.de) och Anders Wihk (pianist, www.wihk.com).

Gospelmusiken har visat sig kunna bidra med en injektion av energi, glädje och hopp för både sångare och åhörare, så vi ser fram emot ett riktigt inspirerande projekt. Mycket välkommen att stämma in och låta körmusiken lysa upp i höstmörkret!

Tid: Övningarna startar den 3 okt kl 18:30-20:30. Därefter sjunger vi nästkommande fyra onsdagar (10/10, 17/10, 24/10, 31/10) vid samma tid. Vi kommer som avslutning av projektet göra två uppträdanden: i Allianskyrkan i Älta, på alla helgons dag, den 3 nov och på Svindersviks brygghus den 4 nov.

Plats: Lambertrummet på Dieselverkstaden i Sickla

Kostnad: 300 kr för hela projektet.

Anmälan: info@motesplatssickla.se

Arr: Mötesplats Sickla/Allianskyrkan i Älta

« tillbaka
Nacka Community Gospel Choir