Kreativt Måleri&Vedic Art Workshop Grund/ fortsättningskurs 30 timmar

Var Bildsalen plan 3

Välkommen in i färgens och formens värld och ditt måleri.

Syftet är att på ett lekfullt och kravlöst sätt öka vår kreativa förmåga, minska stress, komma bortom värderingar för att öppna upp vårt seende och bli bättre på att fokusera.

Inga förkunskaper behövs, nybörjare och gamla målare är välkomna.

Vi kommer att pröva olika material och metoder, måla tjockt och transparent, litet och stort, måla slumpprocesser där färgen och materien banar okänd väg. Samtidigt som vi jobbar med struktur och ramar. Precis som livet !

Under passet varvar vi  teori och måleri. Mest av allt målar vi!

Sagt om tidigare kurser : roligt, lustfyllt, meditativt, avkopplande, kladdigt, möjlighet, fokus.Grunden i denna kurs eller workshop kommer från Vedafilosofin och Vedic Art där vi följer de 17 principerna som är grunden till vår kreativa förmåga. När vi skapar kommer vi nära nuet och harmoni. Det är inga konstigheter för det sker automatiskt! Jag som håller denna kurs heter Elisabeth Lindell Noren och har lång erfarenhet som lärare/pedagog inom kreativt måleri, livsstilsfrågor, stresshantering och personlig utveckling www.elisabethnioren.se och www.livsstil.info

Alla kan måla! Konst för alla från 15 år! Lämpligt också för arbetsgruppen, företag eller kompisgänget.

Deltagare till workshop / öppen målargrupp tar med sig dukar att måla på, strl 40*40, 50*50 eller vad som passar dig, mindre eller större. Lämpligt är 2 dukar eller fler. Du kan också ta med pappersark att måla på. Butiker som säljer målarduk är Claes Olsson, Panduro, Kreatima, Brisak eller t ex www.zinkvit på nätet. Övrigt material finns på plats: färger, penslar, pennor, kritor och andra material att pröva. Kaffe/te och frukt finns på plats.

Våren 2020 startar vi kurs i alla de 17 Vediska principerna. Vi ses 6 onsdagkvällar  v a v kl 17.30- 21.30. Detta är både grundkurs och fortsättningskurs och kravet är 30 tim.

Du tar med dukar, uppspända eller på rulle att måla på, 5-6 Acryl färger samt ca 5 olika penslar att måla med.

På plats finns fika, frukt, konstböcker, olika pröva på material och extrapenslar.

 

Start: onsd 22/1 kl 17.30 – 21.30

Pris : 3.600:-

Plats: Bildsalen i Dieselverkstaden

Anmälan : på www.elisabethnoren.se / kontaktsidan. Betalning : Swish företag 1232887610 Livsstil och hälsa AB

Elisabeth håller även sommarkurs på ön Oaxen 12-14 juni

 

« tillbaka
Kreativt Måleri&Vedic Art Workshop Grund/ fortsättningskurs 30 timmar