Kreativt måleri  – alla kan måla – upp med händerna

Var Bildsalen

Välkommen in i färgen och formens värld och ditt måleri.

Syftet med denna workshop är att på ett lekfullt och kravlöst sätt öka vår kreativa förmåga, minska stress, bli bättre på att fokusera, fatta beslut och öppna upp vårt seende !

Det finns inga krav och vi lägger prestationen åt sidan. Vi kommer att experimentera oss fram i färgens och bildens värld. Alla är välkomna, du som aldrig har hållit i en pensel och även vana målare.

Grunden i denna kurs kommer från Vedafilosofin / Vedic Art och innebär att komma nära nuet och i harmoni med sig själv. Det är inga konstigheter för när vi skapar sker det automatiskt !

Vi varvar lite teori med mycket måleri. Vi kommer att måla litet och stort, tjockt och transparant, vi målar slumpprocesser där färgen och materien banar en okänd väg, bortom förnuftigt tänkande, samtidigt som vi kommer att jobba med struktur och bestämda former.

Så vi växlar mellan kontroll och frispel. Precis som i livet !

Jag som håller denna kurs heter Elisabeth Lindell Noren.

Jag har ett långt yrkesliv som samtalsterapeut, leg företagssköterska och konstnär. Jag har varit lärare och pedagog inom olika områden som kreativt måleri, livsstilsfrågor,stresshantering  och personlig utveckling.

www.livsstil.info

Är du intresserad är du välkommen att anmäla dig på min webb www.elisabethnoren.se/ kontaktsidan.

Jag kommer att ha 3 olika kurstillfällen på Dieselverkstaden , torsd 25 jan 17-21 , torsd 15 feb 17-21 och torsd 8 mars 17-21.

Du kan gå en gång eller flera.

Du får också mitt företags swish nummer där du kan betala.

Priset är 425 :- och då ingår färg, penslar och papper. m.m. samt kaffe och frukt.

Jag vill att du tar med dig någon slags duk att måla på t ex 40 * 40 , 50*50 eller annan strl. Butiker som säljer målardukar är Claes Olsson, Panduro, Kreatima, Brisak m.fl

Varmt välkommen !
Elisabeth Lindell Noren

« tillbaka
Kreativt måleri  – alla kan måla – upp med händerna