Höstlovskurs. Teaterkurs 12-14 år.

Var Arenan
Målgrupp 12-14 år

HÖSTLOV 12-14år! 2-dagars Teaterkurs med Erica Löfgren.
Under denna kurs ges tillfället att få vara i teaterns lekfulla värld – kom och upplev fantasi, improvisation och hur en karaktär kan få liv med hjälpa av smink och kostym! Temat för kursen är ”Karaktär & Improvisation”. Vi gör roliga teaterövningar, improviserar, använder oss av rekvisita, kostym och vi testar att lägga teatersmink. Vi utforskar hur en karaktär kan ta form med olika uttryck i kropp, tal och egenskaper. Under dag två får alla härliga karaktärer träffas. Kanske får en Clown möta en Häxa och vad händer egentligen om Polisens väg korsas med Tjuvens? Detta och mycket därtill är något vi kanske får svar på – Allt kan hända och Allt är möjligt… Hjärtligt Välkommen att få använda din fantasi, idérikedom och teaterlust i två roliga dagar!

Kommande två datum:
Onsdag 31/10, 10:00-14:000, “Arenan” på våning 3, i Dieselverkstaden
Torsdag 1/11 10:00-14:00, “Arenan” på våning 3, i Dieselverkstaden

Övrigt: Vi tar paus för kortare lunch. Medtag matsäck, oömma kläder och en liten handduk.
Ålder: 12-14år. Inga förkunskaper krävs.
Deltagaravgift: 950kr för två dagar (inkl. fika sista dagen).
Anmälan är bindande, men ej personlig. Välkomstbrev mejlas ut en vecka innan.
Antal platser: Minst 6st. och Max 12st. Pedagog: Erica Löfgren / Hello Creative. I samarbete med ABF.

Hjärtligt välkommen för vidare info och frågor: www.hellocreative.se eller contact@hellocreative.se Be Creative! Be Unique! Be You!

Erica Löfgren: är en frilansande skådespelerska, teaterpedagog, regissör och inspiratör med flera års erfarenhet i branschen. Med sitt företag Hello Creative fokuserar hon på att ge unga och vuxna en möjlighet att utveckla sin fantasi, improvisera, växa i sin identitet, samarbeta, lyssna och bli sedda. För fritid, skola, organisationer, institutioner och företag. Erica ingår även i samarbeten, där olikheter och konstformer får möta varandra och inspirera. Med humor, värme och glädje vill hon att alla ska få ta del av sitt kreativa rum och personliga utveckling, utefter sina egna förutsättningar och intresse.

Höstlovskurs, höstlovsextra,lovkurs

Boka « tillbaka
Höstlovskurs. Teaterkurs 12-14 år.