Workshop i Mandalamåleri

Var Bildsalen plan 3

Med inspiration av friheten och den lekfulla, tillåtande inställningen i metoden Vedic Art, blir ni här guidade att steg för steg skapa er egen unika Mandala. Vi låter känslan styra vårt val av färger och mönster och vi får erfara att alla kan finna sitt uttryck i form av en Mandala, ingen tidigare erfarenhet av måleri är nödvändig.

Mandala betyder Cirkel på sanskrit och är en stark symbol för Helhet. Allting ryms inom denna Helhet, där varje del är lika viktig. En meditativ och kreativ aktivitet som ger själslig näring!

Din Mandala blir en utmärkt meditationstavla och även ett vackert konstverk som du naturligtvis får ta med dig hem.

Pris: 790 kronor

Material ingår, förkläden finns att låna, välj oömma kläder.

Ta gärna med något lätt att äta och dricka, Café finns i samma byggnad.

 

För anmälan och mer info maila till: tina@apetta.se eller sms/ring 070-795 29 99. Begränsat antal platser.

Om mig:

Poet, konstnär och utbildad Vedic Art lärare med förkärlek till cirklar, mönster och att måla Mandalas. Med ett varmt intresse för medvetande expansion (acim), är min önskan att mina dikter och målningar ska inspirera andra till att uttrycka sig på det sätt som är rätt för dem! Jag har flerårig bakgrund som entreprenör och egen företagare. Då jag under de senaste åren varit mest sysselsatt med administrativa arbetsuppgifter och att vara mamma till 5 barn kände jag ett starkt undertryckt behov av att börja måla. Att tillåta mig att vara som ett barn igen, “kladda” och leka och skapa gränslöst och utan regler. Det var då jag kom i kontakt med Vedic Art.

Läs mer om mig och min verksamhet på www.apetta.se

Varmt välkommen!

Tina Olofsson

 

« tillbaka
Workshop i Mandalamåleri