Vill du jobba utomlands? Kom på inspirationskväll med GoXplore

Var Nav-scen, plan 3
Målgrupp 18 - 30 år

Är du sugen att testa på surfing i Australien, extremsporter i Nya Zeeland eller åka på pudersnö i Kanada samtidigt som du jobbar ihop en reskassa? Kanske vill du ge en hjälpande hand ute i världen som volontär? Eller bosätta dig i USA ett år som Au Pair?

Vi på GoXplore hjälper dig med allt du behöver för att komma iväg på ditt livs äventyr. Vi har satt ihop en kväll där vi går igenom:

– Work & Travel i Australien, Nya Zeeland & Kanada. Hur kommer du iväg för att jobba utomlands. Vad hjälper vi till med? Hur hittar du jobb? Hur fungerar vår arbetsförmedling?

– Farm & Travel i Australien, Nya Zeeland, Kanada & Zimbabwe. Få ett garanterat lantbruksjobb i Australien, skaffa grym erfarenhet och hjälp till på hästgårdar i Kanada eller Nya Zeeland. Eller volontärarbeta med lejon & hästar i Zimbabwe. Vi berättar hur du kommer iväg.

– Au Pair i USA. Vad behöver man för att jobba & leva i en amerikansk familj under ett år? Åsa , tidigare Au Pair berättar om sin tid i USA och hur du kan komma iväg på liknande äventyr!

– Volontärresor i Afrika, Asien, Sydamerika. Lyssna till hur det är att vara volontär och vilka projekt vi kan erbjuda.

Det enda du behöver göra är att luta dig tillbaka och lyssna på en inspirerande föreläsning. Självklart är du välkommen att ställa alla dina frågor! Föreläsningen är gratis!

För mer information om våra program besök vår hemsida.

Hoppas vi ses där!
Vänliga hälsningar
Alla vi på GoXplore

Dare to GoXplore

Anmäl dig här « tillbaka
Vill du jobba utomlands? Kom på inspirationskväll med GoXplore