Upptäck Singapore Math! Välkommen till ett inspirerande frukostseminarium

Var Nav-scen, plan 3
Målgrupp Lärare, specialpedagoger och skolledare samt alla som är intresserade av ämnet

Nu har du möjlighet att lära dig mer om Singapore Math – metoden som leder till ökad förståelse och förbättrade resultat i matematik. Välkommen till Nav-scen, plan 3 i Dieselverkstaden fredagen den 8 januari. Frukost från 08.00 vi drar igång föreläsningen 08.15.

Admera Education bjuder in till ett spännande frukostmöte på Nav-scen i Dieselverkstaden där du får bekanta dig med Singapore Math, prova på verktyg och lära mer om metoden och varför den blivit så framgångsrik internationellt.

Singapore Math är en väl beprövad metod för undervisning i matematik med fokus på låg- och mellanstadiet. Problemlösning med hjälp av smarta visuella metoder, kvalitet i undervisningen och ett genomarbetat stöd till läraren är viktiga komponenter. Singaporemetoden prisas av både lärare och elever runt om i världen. Nu introducerar vi den i Sverige.

  • Många har dålig tilltro till sin egen förmåga i matematik. Visst hör man ofta att ”Jag är hopplös på matte” eller ”matte är inte min grej”. Det vill vi ändra på. Vi är övertygade om att alla kan utvecklas i matte och få en känsla av att JAG KAN bara de får rätt grundkunskaper och förutsättningar för att lära.

Admera Education är ett initiativ för ökat lärande i matte som drivs av Pia Agardh och Josefine Rejler. Vi har lång erfarenhet av verksamhetsutveckling inom både skola och näringsliv, mer än 20 års erfarenhet av matematikundervisning inom grundskolan och gedigen kompetens inom fortbildning av lärare.

Vi vänder oss till lärare, specialpedagoger, skolledare och andra intresserade som tycker det är viktigt att förbättra matematikkunskaperna i Sverige. Missa inte denna chans!

Datum & tid: 8 januari 2016, kl 8.15 – 9.15.  Frukost från 8.00. Föreläsningen startar 8.15.

Plats: Dieselverkstan, Nav-scen plan 3

Talare: Josefine Rejler och Pia Agardh

Seminariet är gratis och vi bjuder på frukost. Senast den 5 januari 2016 vill vi ha din anmälan.

Mer info om metoden hittar du på www.singaporematte.se

SingMath

Varmt välkommen! 

Den 18:e november 2015 fick närmare 4000 elever prova på Singaporemetoden i samband med att svenska elever slog Guinness världsrekord i matematik med Josefine Rejler som lärare. Hur det gick till berättar vi mer om på seminariet.

Boka plats här « tillbaka
Upptäck Singapore Math! Välkommen till ett inspirerande frukostseminarium