Troed Troedson-Varför stannar samhällsutvecklingen?

Var Nya NAV-scen i Dieselverkstaden, våning 3

Varje tid har sina lösningar. Det som är effektivt, samhällsbyggande och lysande 1913 är överspelat, konserverande och dunkelt hundra år senare. Det här tycker vi nästan alltid är självklart. Vi byter gärna tekniska lösningar. Vi förstår att synen på människa och miljö måste utvecklas.

Men av något skäl anser vi att organisationsformer och organisationer är bättre ju äldre de är. Det är ett av de grundläggande skälen till att samhällsutvecklingen i det närmaste avstannar. Om detta, och vad man kan göra för att komma vidare, talar Troed Troedson.

Troed har i 15 år arbetat som framtidsanalytiker och startade 1997 företaget Paradigmmäklarna som sedan dess genom åren bistått de flesta av Sveriges stora företag och organisationer med analysmodeller och scenarier för framtiden. Troed är också författare och en av landets absolut mest anlitade föreläsare och analytiker. Läs mer här

Välkomna!

Anmäl dig här
« tillbaka
Troed Troedson-Varför stannar samhällsutvecklingen?

Vi bjuder på frukost!

Frukost från 08.00, föreläsningen börjar 8.30 och håller på ca en timme. Välkomna!

 

Om Creative Mornings

Vad är Creative Mornings?

För oss på Nav betyder det att olika människor träffas. Träffas för att hälsa på varandra, träffas för att fika, träffas för att lyssna och träffas för att göra skillnad. Vi tycker det är dags att tänka annorlunda, tänka nytt och tänka om.

Vi vill skapa branschöverskridande möten mellan människor i en kreativ atmosfär och därför bjuder vi in dig till inspirerande föreläsningar där vi tar upp angelägna och aktuella frågor.