Sommarteater: Nalle Clown – har fjärilar i magen – Fri entré, men biljett krävs!

Var Stora scen
Målgrupp Nalle Clowns show är språklös och anpassad för alla åldrar.

I samarbete med Atrium Ljungberg bjuder Kulturhuset Dieselverkstaden på årets sommarteater. Fri entré, men en skillnad från tidigare år – vi spelar på stora scen (totalt 293 platser) men släpper bara 45 biljetter så det rekommenderade avståndet mellan sittplatserna hålls.

Humor, värme och clownens klassiska väska fylld med förundran, följ med på Nalle Clowns upptäcktsfärd där han finner fjärilar och andra magiska ting.

Så fantastiskt bra!
Kultursekreteraren Rinkeby-Kista

Underbara Nalle Clown!
Magnus från Mittiprickteatern

Arrangör: Kulturhuset Dieselverkstaden och Atrium Ljungberg

Foto: Martin Lundström

« tillbaka
Sommarteater: Nalle Clown – har fjärilar i magen – Fri entré, men biljett krävs!

OBS! BILJETT KRÄVS

Vi kommer släppa 25 biljetter den 22 juni, restrerande 20 biljetter släpper vi samma dag som föreställningen är. Max fyra biljetter per person. Först till kvarn! Biljetterna hämtas i Dieselverkstadens informationsdisk, aktuella öppettider hittar du här på hemsidan. 
OBS! Förändringar kan ske så kika in på hemsidan med jämna mellanrum, vi meddelar också eventuella förändringar i Facebookvenemangen.

Stora scen har 293 platser men vi använder i dagsläget endast 45 av dessa. Det är mycket gott om plats och lätt att hålla ordentligt med avstånd.

Om Nalle Clown

Artist: Nalle Laanela
Scenograf: Eumorfia Laanela

Nalle är grundaren av Clowner utan Gränser och har 20 års erfarenhet av att sprida skratt till barn och deras familjer jorden runt. När Nalle inte är ute på turné så arbetar han som regissör på Grönlands Nationalteater och som Clownprofessor på Dans och Cirkushögskolan i Stockholm.