Sommarteater: Kasta loss! – Angela Wand – Fri entré, men begränsat antal platser

Var Stora scen

I samarbete med Atrium Ljungberg bjuder Kulturhuset Dieselverkstaden på årets sommarteater. Fri entré, men en skillnad från tidigare år – vi spelar på stora scen (totalt 293 platser) men släpper bara 45 biljetter så det rekommenderade avståndet mellan sittplatserna hålls.

Välkommen ombord! Här möter du en ovanlig kapten med sin högst ovanliga besättning. På det märkliga skeppet bjuds det på riskfyllda beslut, gungande magi och oväntat mörker. På med flytvästen, för med den här kaptenen vet man aldrig hur resan slutar. Obs: Blixt och åska förekommer i föreställningen.

Hur skulle det kännas att vara ensam i en båt på ett stort hav utan land i sikte? Hur skulle en vanlig dag se ut? Vad skulle du äta till frukost? Under detta äventyr kommer vi tillsammans med kapten möta utmaningar i en storm av längtan, mod, humor och även en och annan blixt från himmelen.

Vi får möta papegojan Allan, kaptenens andreman, se valar och delfiner och även höra hur kaptenen räddade skeppet från den onda bläckfisken. Våra hav är fyllda med mystiska varelser där en helt okänd värld existerar under ytan. Havet har också varit människans transportsträcka för att upptäcka nya land och kulturer. Men vad händer med människan när de inte är välkomna till ett nytt land? Och vad kommer hända med allt skräp som människan har kastat i våra hav? Välkommen ombord!

Kolla gärna trailern innan föreställningen!

Arrangör: Kulturhuset Dieselverkstaden och Atrium Ljungberg

« tillbaka
Sommarteater: Kasta loss! – Angela Wand – Fri entré, men begränsat antal platser

Medverkande

Regi: Jimmy Meurling
På scen: Angela Wand
Scenografi och skeppsbygge: Wille Christiani och Oskar Hjell
Komposition
Ljuddesign: Theresia Billberg
Ljusdesign: Marta Khomenko
Kostymdesign
Sömnad: Jonna Bergelin
Tekniskstöd: Magnus Pettersson
Fotograf: Alex Hinchcliffe
Illustratör: Joel Edlund
Grafisk formgivare: Susan Larsen
Producenthjälp: Jonas Robin och Stina Holmberg
Produktion: Angela Wand

OBS BILJETT KRÄVS!

Vi kommer släppa 25 biljetter en vecka innan föreställningen, 20 biljetter släpper vi samma dag som föreställningen är. Max fyra biljetter per person. Först till kvarn! Biljetterna hämtas i Dieselverkstadens informationsdisk, aktuella öppettider hittar du här på hemsidan. 
OBS! Förändringar kan ske så kika in på hemsidan med jämna mellanrum, vi meddelar också eventuella förändringar i Facebookevenemangen.

Stora scen har 293 platser men vi använder i dagsläget endast 45 av dessa. Det är mycket gott om plats och lätt att hålla ordentligt med avstånd.