Sommarteater: Havet med Kompani Fjård

Var Marcusscenen

Följ med på en saltstänkt resa om en oväntad vänskap mellan en fisk och en fiskare i cirkusmusikalen Havet. Med jonglering, sång och dans skapar kompaniet Fjård en lekfull föreställning med mycket värme och humor. En längtansfull historia bland gamla fiskeredskap och nya cirkuskonster som kan beröra något hos alla åldrar!

Vilka är vi? Magnus Bjøru är jonglör, akrobat och fysisk komiker uppvuxen på ön Jøa på kusten i Norge. Han har skapat och spelat familjeföreställningarna Magmanus Show och Attached och gjort över 500 föreställningar med dessa i 26 olika länder runt om i världen. Senast aktuell i föreställningen Satyagaraha på Folkoperan och kan snart ses i nya soloföreställningen Liten.

Amanda Roynesdotter är musikalartist. Hon spelade rollen som Tess i musikalen Flashdance på Chinateatern i Stockholm som spelade 160 föreställningar. Under 2013 cyklade hon ensam 100 mil på turné längs den norska kusten och uppträdde med två egenproducerade föreställningar som spelades hemma i folks kök och på lokala teatrar. Senast aktuell på turné hösten 2018 med Claire Parson co.

Föreställningen visas i parken utanför Dieselverkstaden. Vid dåligt väder flyttas den inomhus.

Vi lånar ut filtar men har ett begränsat antal – ta gärna med egen om du har.

Arrangörer: Kulturhuset Dieselverkstaden och Atrium Ljungberg

Fri entré!

« tillbaka
Sommarteater: Havet med Kompani Fjård