Pi – Petricore Movement

Var Stora scen
Målgrupp Alla är välkomna!

PETRICORE MOVEMENT:

Välkomna till en eftermiddag fylld av dans och akrobatik! “Pi” är en föreställning, i två akter, skapad av Petricore Movement och Zentire Music. Dans smälter samman med akrobatik, klassiska instrument blandas med elektroniska beats och humor möter allvar!

Dim 4 ( 40 min )

Vad är tid? Är det möjligt att vara på en plats kroppsligt och en annan mentalt? Dim 4 skildrar en grupps upplevelser av ett specifikt ögonblick. Deras olika perspektiv på situationen ger upphov till både ilska och stress, men bereder även plats för sympati och förståelse. En resa i det inre, där de tillsammans böjer tid och rum.

 Debris ( 20 min )

 “Om 50 år kan haven komma att innehålla mer plast än fisk”

Debris är en illustration av den kamp som just nu pågår i världens hav. Ett fängslande möte mellan “det stora blå” och den senaste varelsen i hennes hem – plasten. Från råmaterial i tillverkningsprocessen till produkt och avfall, vem vinner slaget mellan konstgjort och natur?

 

Biljetter: www.ticketmaster.se samt i Dieselverkstadens Informationsdisk. Köper du biljetter på plats till föreställningen klockan 19:00 går det endast att köpa med kontanter eller med swish. ( Infodisken är stängd )
Pris: 200 kronor
Produktion: Petricore Movement & Zentire Music
Koreograf:   Anna Holmström
Kompositör:  Patrick Zylka
Dansare:
Sofie Ericsson
Rebecka Jonsson
Lydia Gelang
Elin Eriksson
Sofia Birging
Anna Holmström
Kostymdesign: Milena Dehnavi

Anna Holmström ( Koreograf )

Anna började sin utbildning som landslagsgymnast i Rytmisk Gymnastik. Hon har sedan 2010 arbetat med brett skilda projekt, från världsturnén “Flying Bach” med världsmästarna i b-boying Flying Steps, “Striving to Achieve” av Ambra Succi, och musikalen “Pippin” på Malmö Opera. Hösten 2018 hade hennes kompani Petricore Movement premiär med sin första föreställning “Pi” i Berlin.

Patrick Zylka  ( Kompositör )

Patrick, utbildad inom audio engineering på  SAE Institute i Stuttgart. Året 2015 grundade han Zentire Music och har sedan dess arbetat med olika projekt, musikvideos, reklam- och dansfilmer. År 2015 skapade han ljuddesignen för föreställningen “Tortured Mind”, i Berlin, och 2018 komponerade och producerade han musiken för Petricore Movements föreställning “Pi”.

Boka här!
« tillbaka
Pi – Petricore Movement