Nyfiken på Singapore Math? – Kom och upptäck metoden som hjälper elever att bemästra matte!

Admera Education bjuder in till en inspirerande after-work där du får bekanta dig med Singaporematte och prova på verktyg och metoder som gjort Singapore Math så framgångsrikt internationellt.

Singapore Math är en välbeprövad metod för undervisning i matematik med fokus på låg- och mellanstadiet. Problemlösning med hjälp av smarta visuella metoder, kvalitet i undervisningen och ett genomarbetat stöd till läraren är viktiga komponenter. Singaporemetoden prisas av både lärare och elever runt om i världen och leder till ökad förståelse och förbättrade resultat. Nu introduceras den i Sverige.

– Många har dålig tilltro till sin egen förmåga i matematik. Visst hör man ofta att ”Jag är hopplös på matte” eller ”matte är inte min grej”. Det vill vi ändra på. Vi är övertygade om att alla kan utvecklas i matte och få en känsla av att JAG KAN om de får rätt grundkunskaper och förutsättningar för att lära.

Admera Education är ett initiativ för ökat lärande i matte som drivs av Pia Agardh och Josefine Rejler. Vi har lång erfarenhet av verksamhetsutveckling inom både skola och näringsliv, mer än 20 års erfarenhet av matematikundervisning inom grundskolan och gedigen kompetens inom fortbildning av lärare.

Vi vänder oss till lärare, skolledning och andra intresserade som tycker det är viktigt att förbättra matematikkunskaperna i Sverige. Missa inte denna chans!

Datum & Tid: 16 september 16.30 – 18.00. Drop in från 16.30, föreläsningen startar 17.00.
Plats: Dieselverkstan, Nav-scen plan 3
Talare: Josefine Rejler och Pia Agardh

Seminariet är gratis och vi bjuder på enklare tilltugg.
Senast den 14 september vill vi ha ditt svar.

Varmt välkommen!

Anmäl dig här
« tillbaka
Nyfiken på Singapore Math? – Kom och upptäck metoden som hjälper elever att bemästra matte!