Music Box (ita)

Var NAV, Dieselverkstaden, plan 3
Målgrupp Barn & vuxna som älskar musik
Längd: 40

Angelo Comisso, piano
Gabriel Centis Comisso, slagverk
Vincenzo Stera, blåsinstrument, ljudobjekt

Överraskningar av ljud och musik från en låda. De tre musikerna interagerar med varandra och engagera publiken genom en fantastisk rytmisk och melodisk lek. Med gester och tester utforskar de ljudet av föremål. Med verktyg och instrument kommunicerar de en mängd olika musikaliska genrer – en berättelse som inbjuder publiken till att lyssna och delta.

Gruppen består av några av Italiens mest etablerade jazzmusiker. Tillsammans arbetar de med några av Europas mest innovation och spännande barnmusikprojekt och har därför bjudits hit för att delta i festivalen. Gabriele Centis är utöver sitt yrke som musiker även general för Barnmusikfestivalen i Trieste, samt Trieste Jazz Festival.

Längd: Ca 45 minuter
Rekommenderas: från 2 till 6 år

 

Biljetter 109 kr per person. Bokas via länken nedan.

boka plats « tillbaka
Music Box (ita)

Barnmusikfestivalen/ Stockholm Jazz Festival

Barnmusikprogrammet är ett samarrangemang mellan Barnmusikfestivalen och Stockholm Jazz Festival. Festivalen är den enda renodlade musikfestivalen för barn i Sverige. I år har programmet växt till en internationell festival med scener på Dieselverkstaden, Sickla samt på Stockholms kulturhus. Årets program innehåller utöver Stina Agnas band för barn även Jonas Knutssons & Mats Öbergs barnshow, Oddjob, Music Box (it) samt Anna Einarsson.

Dieselverkstadens festivalpass

Vill du ha ut maximalt av årets musikprogram på Dieselverkstaden? Köp festivalpasset, med entré till samtliga konserter den 20 oktober.

Boka festivalpass